Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évzárót és családi napot tartottak az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 27. 11:00
Évzárót és családi napot tartottak az Amazonok
A gyulai klub három bajnoki címmel zárta a szezont

Évadzáró családi napot tartott a Gyulai Amazonok csapata június 20-án. A már hagyományosan megtartott rendezvényen az egyesület kiemelkedő játékosait is díjazta.

egyéni elismeréseket is átvehettek a klub játékosai

Fotó: Tóth László

Molnár Zoltánné vezette klub idén is kiváló eredményeket ért el: a fürdővárosi egyesület három aranyérmet nyert csapattal büszkélkedhet. Az U19-es futsalcsapat mellett, az U19-es nagypályás gárda és az U16-os együttes is állva hagyta a mezőnyt.

A családi napon a Bozsik-programban résztvevő játékosok (U7-U9-U11) is elismerést vehettek át egész éves teljesítményükért, majd az U14-es ezüstérmes csapat és a felnőtt együttes értékelése következett. A klub vezetősége egyéni díjakat is kiosztott, így a legtöbbet fejlődött játékosokat is kiválasztották. A legjobb játékosának járó díjat Lovas Laurának ítélték oda, a legtöbb lejátszott mérkőzés (60) díját pedig Mezei Virág vehette át.

– Immár kilencedik éve rendezzük meg a családi napot, ahol a szokásoknak megfelelően családi foci, ebéd, vegyes foci, ugráló vár, díjátadás és évértékelés is színesíti a programot. Egy nagyon sikeres éven vagyunk túl, csapataink összesen 93 mérkőzést játszottak le az országos bajnokságokban, ahol 76 győzelmet arattak, 681 gólt rúgtak és 105 találatot kaptak. Minden eddiginél sikeresebb utánpótlás eredményekkel tártuk a szezont, felnőtt csapatunk pedig az előkelő 7. helyen végzett a keleti-csoportban, így elégedettek lehetünk. Nagyon szépen köszönjük mindazoknak, akik sikerre vezették a játékosokat. Jó pihenést kívánunk mindenkinek. Csapataink július 12-én kezdik a felkészülést a 2021/2022-es évre, Bozsikos játékosaink pedig augusztus 2-án állnak munkába – értékelt Molnár Ágnes technikai vezető.

lovas laurát választották az év legjobb játékosának

Fotó: Tóth László

Egyéni díjazottak: U7: Sánta Tamás (edzője: Muszka Attila), U9: Martyin Eszter (edzője: Muszka Attila), U11: Bencsik Rebeka (edzője: Szerb Katalin), U14: Kelemen Klarissza (edzője: Szerb Katalin), U16: Pribék Andrea (edzője: Molnár Ágnes), U19. nagypálya: Hack Fanni (edzője: Molnár Ágnes), U19. Futsal: Kósa Noémi (edzője: Molnár Ágnes) és NB II.: Lovas Laura (edzője: Molnár Zoltánné).

A Gyulai Amazonok 2020-21-es eredményei: U14. bajnokság délkeleti-csoport 2. hely. (edző: Szerb Katalin), U16. nagypályás bajnokság 1. hely (edző: Molnár Ágnes), U19. futsal Csongrád megye 1. hely (edző: Molnár Ágnes), U19. nagypálya délkeleti-csoport 1. hely (edző: Molnár Ágnes) NB II. keleti-csoport 7. hely. (edző: Molnár Zoltánné).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)