Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Görgényi: a bíróságon ma elbukott Galbács, bűnös

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2021. június 24. 15:00
Görgényi: a bíróságon ma elbukott Galbács, bűnös
A polgármester azt üzente Galbácsnak, nem a Facebookon kell vitézkedni, mocskolni másokat

görgényi ernő a mai képviselő-testületi ülésen

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Hírlap arról értesült, hogy Görgényi Ernő holnap délelőtt sajtótájékoztatót tart a Galbács Mihály rágalmazási perében született elsőfokú ítélet kapcsán.  

A mai ítélethozatallal egy időben tartotta ülését Gyula Város Képviselő-testülete. Görgényi Ernő az ülésen értesült a Békéscsabai Járásbíróságon hozott ítéletről, amit a tanácskozáson jelenlévőkkel is megosztott.

A polgármester véleménye az volt, hogy nem a Facebookon kell vitézkedni, mocskolni, rágalmazni másokat, hanem a bíróságon tiszta szabályok alapján kell bizonyítani az állításokat.

„Két éve volt arra Galbács Mihálynak, hogy a hazug állításait bizonyítsa, de elbukott, mert az, amiről beszélt, nem létezik” – fogalmazott a városvezető, akinek az volt a véleménye, hogy Galbács bemocskolta, korrupciós vádakkal illette a képviselő-testület több döntését.

„Miért tette ezt?” – tette fel a kérdést. „Mert a Termál FC élén folytatott korrupciógyanús tevékenysége miatt kizártuk a Fidesz-frakcióból. A Fidesz nem kívánta őt többet indítani választáson. Ezért úgy döntött, bemocskol mindenkit annak érdekében, hogy ő legyen ennek a városnak a polgármestere. Először megbukott a választásokon, ma pedig megbukott első fokon a bíróságon. Az is sok mindent elmond Galbácsról, hogy én itt vagyok, ő pedig nincs. Nem kötelező jelen lenni az ítélethirdetésre. Kinek mi a fontos. Nekem a városom, hiszen erre esküdtem fel, hogy a településemért dolgozom, ezért vagyok itt” – fogalmazott Görgényi.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)