Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a „Lila” iskola végzősei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. június 20. 11:00
Elballagtak a „Lila” iskola végzősei
Az 5. számú általános iskola és sportiskolától 34 diák vett búcsút

harmincnégy végzős diák vett búcsút az intézménytől

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elballagott az 5. számú általános iskola és sportiskola 34 végzőse június 19-én. Az eseményen műsorral és ünnepi beszédekkel búcsúztak a végzősöktől, majd a legjobbaknak járó díjakat is átadták. 

A délelőtti program kezdetén az osztályok énekelve hagyták el tantermeiket, majd a hetedikesek felvezetésével az udvarra érkeztek. Itt az őket búcsúztató évfolyam elköszönt a végzősöktől, majd sor került az iskolába hagyományos zászlóátadásra is.

A fátyoltánc után a nyolcadikosok nevében Susánszki Aliz búcsúzott, majd Szabadosné Bécsi Katalin tagintézmény-vezető köszönt el a diákoktól. Ünnepi gondolataiban arról beszélt, milyen fontosak lesznek a megfelelő döntések a fiatalok előtt álló időszakban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Bízom abban, hogy az itt eltöltött évek is hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig meg tudjátok különböztetni az értékest az értéktelentől, az igazat a hamistól, és segítenek felismerni az előttetek lévő új és ismeretlen helyzetekben, hogy merre kormányozzátok életetek hajóját – fogalmazott.

– A szívetekkel nézzetek vissza az itt töltött éveitekre, keressétek benne a szép emlékeket, ne engedjétek, hogy bármilyen nehéz helyzet elvegye tőletek, elhalványítsa bennetek azokat az értékeket, élményeket, amit kaptatok és egymásnak adtatok – fűzte hozzá, majd megköszönte, hogy a szülők az ő iskolájukat választották évekkel ezelőtt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A nyolcadikosok közül kiváló sporteredményeiért Braun Anna, Várkonyi Laura, Kiss Hajnalka Csilla, Szabó Dóra, Plaszkó Vivienn Valéria, Balogh Dominik Patrik, Lázok Bence, Szenczi Adrián és Nagy Szabolcs részesültek elismerésben. Az év lány sportolója Tapasztó Boglárka lett, a „Lila” Iskola közösségéért díjat idén Bujdosó Bernadett vehette át. A nevelőtestületi különdíjat idén Gombos Nóra és Susánszki Aliz kapták meg. A Jó tanuló, jó sportoló címet Kovács Zalán, Prohászka Máté és Mócz Martina Lina kapták meg.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet dr. Török Zoltánné és Ritókné Jámbor Aranka kapták meg.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)