Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak az Implom József általános iskola végzős diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. június 19. 10:00
Elballagtak az Implom József általános iskola végzős diákjai
Idén Nagy Levente Noel érdemelte ki az Implom-díjat

három osztály hetvenkét tanulója búcsúzott az intézményből

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elballagtak az Implom József általános iskola végzős diákjai június 18-án. Az eseményen nem csupán a legjobb tanulókat, hanem a legkiválóbb pedagógusokat is díjazta az iskola kollektívája. Idén három osztály hetvenkét tanulója búcsúzott az intézményből. 

A program első elemeként az ünnepi műsort tartották meg, majd Kertes Gabriella tagintézmény-vezető beszéde következett, aki ünnepi gondolataiban elbúcsúztatta a végzős diákokat, majd a legkiválóbb tanulók és pedagógusaik jutalmazására került sor. 

Elsőként az Implom-díjat adták át, amelyet az a nyolcadikos tanuló kap meg minden évben, aki ambícióival, példás magatartásával, emberi attitűdjével példaként állítható a közösség elé, és tanulmányi versenyeken is kiváló eredményeket ért el. Idén Nagy Levente Noel vihette haza az elismerést, aki nyolc éven keresztül kimagasló tanulmányi és versenyeredményekkel büszkélkedhet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A folytatásban elismerték a nyolc éven át kitűnő bizonyítványt szerzett tanulókat. Emléklapot kapott Barna Bettina, Molnár Anna Laura, Nagy Levente Noel, Kasoly Hanna Bíborka, Tari Boglárka, Bozó Bence Ferenc, Budai Tamás, Csobán Boglárka Sára, Gurzó Gerda Anna, Horváth Bálint, Juhász-Kis Botond, Megyeri Fanni, Roxin Angéla, Vörös Barnabás és Zsurzsa Lilla.

Jó tanuló, jó sportoló díjat kapott Tar Renáta és Vörös Barnabás, a gyulai német nemzetiségi önkormányzat által alapított Scherer-díjat pedig Molnár Anna és Nagy Levente Noel kapták. A nemzetiségi területen végzett kiemelkedő munkájukért Kováts Luca és Megyesi Petra a nemzetiségi önkormányzat dicséretében részesülnek.

A Szepesvári Gergely-emlékdíjat Molnár Anna Laura kapta, a Diákönkormányzati-díját idén Kováts Luca és Illés Balázs vehették át. A Gyermekeink Jövőjéért Alapítvány által adományozott díjakat Barna Bettina, Csűri Levente, Bartóki Laura Maja és Somogyi Pálma Julianna kapták.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Szülői Munkaközösség elismeréseit Szokai Anna, Zámbó Kamilla, Madari Vanda és Polgár Attila Patrik vehették át.

A kiváló sportmunkáért Balogh Tamás Ármint, Janbroers Sergiot, Megyesi Dorkát, Rádai Adriennt, Szanyi Vencelt, Csordás Kristófot, Guti Rékát, Baka Edinát, Bozó Bence Ferencet, Budai Tamást, Csomós Dávidot, Gurzó Gerda Annát, Horváth Bálintot és Zsurzsa Lillát díjazták.

Az év tanulója Nagy Levente Noel lett, a közösségért-nívódíjat Roxin Angéla vehette át. Német nemzetiségi nívódíjat kapott Balogh Tamás Ármin, Barna Bettina, Fekete Gréta, Fekete Vencel, Illés Balázs, Molnár Anna Laura, Nagy Levente Noel, Szokai Anna, Zámbó Kamilla.

Sport nívódíjat kapott Szamos Panna Eszter és Tóth Bernadett.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az év matematikusa Nagy Levente Noel lett, a természettudományi-nívódíjat Kasoly Hanna Bíborka és Tari Boglárka érdemelték ki. Technika-nívódíjat kaptak – csapatban – Megyeri Fanni, Kónya Fanni és Polgár Attila Patrik. Kis természettudós-nívódíjat kapott Szilágyi Dorka.

Gyula Város Önkormányzata és a Gyulai Tankerületi Központ minden esztendőben köszönti a köznevelési intézmények munkatársait pedagógusnap alkalmából, de az elmúlt időszakban ez az ünnep a hagyományos keretek között nem valósulhatott meg, ezért az eseményen a pedagógusnapi elismerő oklevelek átadására is sor került. Kiemelkedő pedagógiai munkájának elismeréseként tankerületi dicséretben részesült Czoldán Csilla, Gál András, Nánási Jánosné, Rácz Roland, Szabó Beatrix, Szekeres Lajos, Varga Zsuzsanna és Vineter Erika.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)