Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. június 13. 11:00
Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei
A legjobbnak járó Bay-díjat és az Excussum díjat Papp József kapta

Papp József vehette át AZ EXCUSSUM DÍJAT és a BAY-PLAKETTET

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elballagtak a Bay Zoltán általános iskola végzősei június 12-én. Az eseményen a legjobbnak járó Bay-plakettet és az Excussum díjat Papp József vehette át. 

A ballagás elején a végzősök a szokásokhoz hűen átadták az iskola zászlaját az alattuk lévő évfolyamnak, majd műsort adtak. 

– Az elmúlt években minden arcotokat megmutattátok: láttunk benneteket megszeppent, félős, izguló diáknak, elesettnek, betegnek, vidám, felszabadult, időnként harsány kisgyereknek, kamasznak, ügyes, büszke, sikeres sportolónak, tehetséges versmondónak, a világ dolgairól komolyan, felelősséggel gondolkodó fiatalnak. Megtanítottuk nektek: fontos, hogy higgyetek magatokban, hogy el merjetek indulni, hogy megkeressétek a saját utatokat – fejtette ki Bohus Márta tagintézmény-vezető az ünnepségen. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az iskola alapítványának köszönhetően az eseményen idén is megjutalmazták a kitűnő tanulmányi eredménnyel rendelkező tanulókat. Arany nyakláncot kapott Gyepes Csenge, Horváth Csenge, Lendvai Levente, Lipován Luca és Papp József, akiknek nyolc éven át kitűnő volt bizonyítványuk. 

Könyvjutalomban részesült Farkas Fanni, Galó Péter, Karácsonyi Martin István, Mészáros József, Veres Bence. Oklevelet kaptak: Burkus Bálint, Jenei Tamás, Nyujtó Péter, Molnár Normann, Medve Márk, Serfőző Máté.

A Jó tanuló, Jó Sportoló kupát idén Karsa Gréta érdemelte ki. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az iskola ballagásainak minden évben az egyik legvidámabb pillanata, amikor a nyolcadikosok útjára engedik az útrakelésüket szimbolizáló léggömböket. Ezután az iskola legjelentősebb elismerését, a Bay-plakettet és a gyulavári részönkormányzat által öt éve alapított Excussum díjat is átadták. 

Az elismeréseket Szabó Károly önkormányzati képviselőtől és Király Sándornétól, az iskola alapítványának elnökétől vehette át Papp József

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)