Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta a kőkemény bajnokságot a Vajda-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 31. 13:00
Győzelemmel zárta a kőkemény bajnokságot a Vajda-csapat
Gyulai Asztalitenisz Klub–Békési TE II. 11-7

Az NB II.-es asztalitenisz-bajnokság délkeleti csoportjának soros fordulójában a Gyulai Asztalitenisz Klub a Békési TE II. együttesét fogadta május 28-án. Vajda Attila gárdája a dobogóért harcoló riválisával zárta a nehéz bajnoki idényt.

dihel mihály, Styr György, dr. várady zsolt és sarkadi árpád

Fotó: Gyulai Hírlap –

A gyulai együttes az NB III.-as bajnokságból érkezett a sorozatba, ahol rendre erősebb alakulatokkal kellett megküzdenie. Vajda Attila együttese azonban végig állta a sarat, így egyetlen döntetlenje mellé két győzelmet is bezsebelhetett.

A soros fordulóban az NB I.-es csatározásokban is érdekelt békési együttes a fürdővárosi gárda elé. A két klub a bajnokság során már találkozott egymással, az akkor találkozót fölényesen nyerte a békési alakulat. A találkozó szoros mérkőzésekkel indult, ám a hazai csapat a folytatásban öt párharcot is meg tudott nyerni zsinórban. A békési együttes folyamatosan ott lihegett riválisa nyakán, ám a Sarkadi Árpád által hajtott együttes már nem engedte ki kezéből a győzelmet.

Gyulai győztesek: Sarkadi 4, Dihel 3, dr. Várady 2, Styr 1 és a Dihel-dr. Várady páros.

A Gyulai Asztalitenisz Klub alaposan megállta helyét a magasabb bajnoki pontvadászatban. Vajda Attila együttese számára a pihenés időszaka következik, ám a fürdővárosi gárda ősszel is rajthoz áll majd az NB II.-es bajnokságban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)