Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel fordult a bajnoki hajrára az U19-es csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 04. 12:30
Kiütéses győzelemmel fordult a bajnoki hajrára az U19-es csapat
DAFC-Szeged–Gyulasport NKft. 3-15 (3-4)

Az U19-es labdarúgó-bajnokság dél-keleti csoportjában szereplő Gyulasport NKft. csapata a DAFC-Szeged együtteséhez utazott május 2-án. Szabó Attila gárdája egy könnyed győzelemmel szeretett volna melegíteni a bajnokság hajrájára.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Rostás András, Máté Tamás, Szabó Máté (Szabó Dániel), Bíró Levente (Horváth Róbert), Oszlács Márton, Boros Tamás, Kocsis Bálint, Magyar Gergő, Szász György, Kurta Barnabás és Bíró Bence. Edző: Szabó Attila.

A fürdővárosi együttes a tabella negyedik helyéről érkezett a fordulóra, míg riválisa a bajnokság utolsó helyéről várta a találkozót. A gyulai gárdának fontos volt a győzelemért járó pontok megszerzése, hiszen a következő fordulókban az éllovassal és az üldözőkkel is összecsapnak.

A vendégcsapat kicsit álmosan kezdte a találkozót, ám hamar megmutatta, hogy a bajnoki pontokért érkezett a szegedi arénába. Szabó Attila együttes már a 4. percben megszerezte a vezetést, Boros Tamás 9. percben szerzett gólja pedig elindította a gyulai gólözönt.

A hazai gárda nem adta könnyen a győzelmet, így a félidőre egygólosra kozmetikázta a fürdővárosi vezetést.

A fordulás után azonban már nem termett babér a szegedi együttes számára, a vendégcsapat tizenöt perc alatt hat góllal szórta meg riválisát. A teljesen szétesett hazai gárda a folytatásban már nem tudott számottevő ellenállást tanúsítani a lendületből érkező gyulai alakulat ellen, így kiütésessé vált a találkozó.

Gyulai gólok: Boros Tamás 7, Kocsis Bálint 3, Magyar Gergő 2, Máté Tamás, Oszlács Márton és Kurta Barnabás.

– Az első félidőt kicsit álmosan kezdtünk, de hamar beindult a gólgyártás, így kétgólos előnyre tettünk szert. A folytatásban könnyelműek lettünk, az ellenfél csapata pedig szorossá tudta tenni az első félidőt. A szünetben rendeztük sorainkat és tizenöt perc alatt hat gólt sikerült szereznünk. A szegedi gárda ekkora már teljesen szétesett, így további találatokat is tudtunk szerezni. A látottak alapján teljesen megérdemelten győztünk. Szeretnénk folytatni a jó szereplést, hiszen a bajnokság neheze még hátra van – értékelt Szabó Attila.

A Gyulasport NKft. U19-es csapata győzelmével megerősítette helyét a tabella negyedik helyén. A korosztályos együttes a folytatásban a SZEOL SC Kft. gárdájával találkozik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)