Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több mint ezer megtekintést ért el 24 óra alatt a gyulai PowerBeat legújabb videója

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2021. április 17. 14:36
Több mint ezer megtekintést ért el 24 óra alatt a gyulai PowerBeat legújabb videója
A csapat nagyon várja már az élő fellépéseket

Forrás: YouTube

A járványhelyzet miatt számtalan fellépéstől esett el az elmúlt egy évben a PowerBeat ütőegyüttes, a tagok mégsem töltötték tétlenül a koncertek nélküli hétköznapokat. Új videót készítettek, amelynek népszerűsége számukra is meglepetés volt. 

Fábián István, a csapat vezetője lapunknak elmondta: ők is várják már a koncerteket, ám azok híján más szereplési lehetőséget kellett keresniük.

– Úgy gondoltuk, hogy rendhagyó megjelenési formát választunk, egy videoklipben mutatjuk meg magunkat újra – fejtette ki. Hozzátette: az előkészületek két hétig tartottak, és a forgatás remek alkalom volt arra is, hogy az együttes kicsit visszarázódjon a korábbi zenei munkába.

– Sajnos próbalehetőségünk nem volt az iskolabezárások miatt, így egy olyan számot választottunk, amelyet próba nélkül is elő tudunk adni – mondta el Fábián István. A választás Ed Sheeran Shape of You című dalára esett, mely nagy kedvence a csapatnak.

Mivel a tagoknak igen nehéz hangszereket kellett megmozgatniuk, a videoklip az Élővíz-csatorna partján, a zeneiskola közelében készült – árulta el a csapat vezetője. 

– A klip fogadtatása minden képzeletünket felülmúlta, hiszen 24 óra alatt több mint ezer megtekintése lett, és ez a szám a mai napig folyamatosan növekszik. Nagyon örülünk, hogy a közönség továbbra is ennyire érdeklődik az együttes iránt, ami további ötletekre sarkall majd az elkövetkezendő időkben bennünket. Reményeink szerint a közeljövőben újabb videóval fogunk előállni, egy szintén közismert mai slágert feldolgozva – tudtuk meg Fábián Istvántól

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)