Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Trónra léptek az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 12. 16:00
Trónra léptek az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Astra HFC 15-1 (6-0)

Az U19-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata az Astra HFC együttesét látta vendégül április 11-én. Molnár Ágnes együttese a bajnoki cím begyűjtésére készült a gyulai arénában.

tíz gólig meg sem álltak a korosztályos csapat tagjai

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Szterin Virág, Szappanos Katlin, Futaki Fruzsina, Paál Dalma (Komlósi Anna), Sovány Dorina, Szerb Katalin, Hack Fanni (Bartha Boglárka), Turbucz Anna, Mezei Virág (Lovas Laura) és Lehoczki Noémi. Edző: Molnár Ágnes.

A hazai gárda száz százalékos eredménnyel a háta mögött várta ezüstérmes riválisát. A két gárda már két alkalommal is szembenézhetett egymással, mindkét alkalommal fürdővárosi sikerrel végződött a találkozó. Molnár Ágnes együttese különleges fordulóra készülhetett, hiszen egy újabb győzelemmel bebiztosíthatta volna sorozatban hatodik aranyérmét.

A győzelmi mentalitással pályára érkező gyulai együttes azonnal letámadta ellenfelét. Molnár Ágnes elmondta, a hazai gárda a mérkőzés első negyed órájában több helyzet is kidolgozott. A 15. percben Paál Dalma törte meg a gólcsendet. 1-0.

Lehóczki Noémi duplája után Futaki Fruzsina szabadrúgásból növelte az előnyt, majd Szerb Katalin is rúgott két gólt, így 6-0-ás vezetéssel fordultunk. A lányok remekül játszottak az egész mérkőzésen, nagyon tudatosan kialakított támadásokat vezettek – ismertette a gyulai csapat edzője.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai együttes lendületből érkezett a második félidőre, újabb kilenc találatával pedig átgázolt ellenfelén. A játékrészben Sovány Dorina és Lovas Laura is duplázni tudott, Komlósi Anna és Lehóczki Noémi pedig 1-1 góllal járult hozzá a sikerhez. A csapat legeredményesebb játékosa Szerb Katalin volt, aki a maga öt találattal járult hozzá a sikerhez.

Gyulai gólok: Szerb Katalin 5, Lehóczki Noémi 3, Sovány Dorina 2, Lovas Laura 2, Paál Dalma, Komlósi Anna és Futaki Fruzsina.

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a csapat minden posztján látszott, hogy győzni akarunk. Sorozatban a tizenhetedik győzelmünkkel nagy lépést tettünk a bajnoki címért. A játékkal elégedett vagyok, sok tanult dolog jött vissza, a mérkőzés folyamán. Előzetesen nem gondoltam ekkora különbségre, de le a kalappal a csapat előtt, kihoztuk magunkból a maximumot – értékelt Molnár Ágnes.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Amazonok U19-es csapata 17 sikeresen megvívott mérkőzés után behozhatatlan előnyt harcolt ki magának, így be biztosította sorozatban hatodik bajnoki aranyát. A fürdővárosi együttes a következő fordulóban a Tiszakécske VSE ellen folytathatja bajnoki menetelését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)