Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bejelentés alapján igazoltattak a gyulai rendőrök két román házaló árust

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. március 19. 14:43
Bejelentés alapján igazoltattak a gyulai rendőrök két román házaló árust
Az nem merült fel, hogy bárkit is becsaptak, megkárosítottak

Bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök két román házaló árust tegnapelőtt Gyulán – közölte lapunk megkeresésére Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, az egyik gyulai közösségi oldalon arról írtak, hogy egy ötven év körüli vörös hajú nő próbál meg bejutni házakba Gyulán. A figyelemfelhívó bejegyzéshez többen is hozzászóltak, és hasonló tapasztalatokról számoltak be.

Mint írták, a nővel egy férfit is láttak, paplannal és párnákkal házaltak, de nem úgy, ahogy azt az ember elvárná: szó nélkül bementek az udvarra, ha nem volt kulcsra zárva a kapuajtó. A város több pontján, Magyarvároson, Románvároson, Szentpálfalván és Máriafalván is látták őket.

Szombati Andrea elmondta: a román férfit és nőt a Csányi utcában igazoltatták a gyulai rendőrök, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy házalók járják a környéket. Az nem merült fel, hogy bárkit is becsaptak, megkárosítottak – tette hozzá.

A rendőrségi szóvivő azt tanácsolta: zárjuk be a bejárati ajtót, a lépcsőházajtót, az utcakaput, és előzetes egyeztetés nélkül érkező idegent ne engedjünk be.

Hozzátette: házaló árusoktól csak akkor vásároljunk, ha meggyőződtünk róla, hogy a termék, amit árulnak, megfelelő minőségű, és máshol nem kapható olcsóbban.

Ha vásárolunk, ne engedjük be a lakásba az árust, és ne vegyük elő előtte az összes megtakarított pénzüket – javasolta.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)