Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Igény esetén segítenek a regisztrációban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2021. március 19. 13:52
Igény esetén segítenek a regisztrációban
A Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központtól is segítséget lehet kérni

Fotó: Békés Megyei Kormányhivatal/Lehoczky Péter 

Személyesen és telefonon is segítséget kérhetnek a Békés Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársaitól azok, akik valamilyen okból nem tudnak regisztrálni a koronavírus elleni védőoltásra – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Kormányhivatal.

Mint írták, Takács Árpád kormánymegbízottat, a megyei oltási munkacsoport vezetőjét több háziorvos is arról tájékoztatta, hogy vannak, akiknek gondot okoz a regisztráció a technikai feltételek, illetve a szükséges ismeretek hiánya miatt. Hozzátették: a probléma elsősorban az időseket érinti.

Az oltakozás megszervezésének gördülékenyebbé tétele érdekében a kormányhivatal a megyei civil közösségi központtól kért technikai segítséget. Az Egyensúly AE Egyesület által működtetett intézmény dolgozói munkanapokon 8–16 óra között nyújtanak segítséget Békéscsabán, a Bankó András utca 44. szám alatt, illetve a 06-20/264-4463-as, a 06-20/329-0201-es és a 06-20/282-5224-es mobilszámokon.

A közlemény arra is kitért, hogy Herczeg Tamás országgyűlési képviselő levélben kérte a választókerület idősklubjait és idősellátó intézményeit, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyulán már a hónap elején elindult egy hasonló kezdeményezés a fürdővárosi önkormányzat szervezésében. A településen a Gyulai Kistérség Egység Szociális és Gyermekjóléti Intézményének munkatársai nyújtanak segítséget telefonon vagy személyesen azoknak, akik önállóan nem tudnak regisztrálni az oltásra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)