Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közel volt a gyulai pontszerzés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 11. 14:00
Közel volt a gyulai pontszerzés
Gyulai Asztalitenisz Klub–Mezőtúri AFC 7-11

Az NB II.-es asztalitenisz-bajnokság délkeleti csoportjának soros fordulójában a Gyulai Asztalitenisz Klub a Mezőtúri AFC március 6-án. Vajda Attila  együttese a tabella dobogójára törő riválisát fogadta ideiglenes otthonában.

képünk egy korábbi találkozón készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Vajda Attila vezette együttes nyeretlenül áll a tabella alsó részén, az NB III.-as bajnokságból érkező fürdővárosi gárda ennek ellenére a pontszerzés reményében vette kezébe az ütőt. A gyulai együttes nem jó előjelekkel várta a mérkőzést, hiszen tartalékosan érkezett az eleki sportcsarnokba.

A találkozót a vendégcsapat kezdte jobban, az első három mérkőzést el is tudta vinni a hazai gárda elől. A folytatásban azonban már szorosan fogta riválisát a Vajda-csapat, igazi presztízscsatára kényszerítette ezzel magasabban jegyzett ellenfelét.

A dr. Várady Zsoltot nélkülöző hazai csapat több szoros eredményt is produkált, ám a megyei bajnokságban játszó Tóth Jenő helytállása sem volt elég a pontszerzéshez.

Gyulai győztesek: Sarkadi 3, Styr 2 és Dihel 2.

A Gyulai Asztalitenisz Klub továbbra is nyeretlen a másodosztályú bajnokságban, a következő körben pedig az ATSK Szeged együttesének vendégeként lép az asztalok elé.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)