Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győztes mérkőzéssel kezdték a tavaszt az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 10. 10:00
Győztes mérkőzéssel kezdték a tavaszt az U14-es Amazonok
Szent Mihály FC Szeged–Gyulai Amazonok 1-8 (1-5)

Az U14-es labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Szent Mihály FC együttesének otthonában lépett pályára március 7-én. Szerb Katalin együttese sikerrel szeretett volna startolni a kiírás tavaszi szezonjában is.

esélyesként gyűjtötte be a győzelmet a korosztályos gyulai csapat

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok U14: Freiberger Stella, Kelemen Klarissza, Tóth Panna, Máté Nóra, Pribék Andrea, Nagy Katalin, Bukor Zoé, Barcsi Boglárka és Kónya Andrea. Csere: Puskás Adél és Szelei Csenge. Edző: Szerb Katalin.

A gyulai gárda a tabella ezüstérmes helyén fejezte be az őszi küzdelmeket, így esélyesként várta a bajnokság listavezetőjét. A fürdővárosi gárda az őszi szezonban is sikerrel vette a két rivális találkozóját, akkor 16-0-s hazai győzelem született.

A mérkőzés az elvártak szerint kezdődött, a vendégcsapat szinte azonnal a kezébe vette a játék irányítását. Szerb Katalin csapata idény eleji formában mozgott a pályán, ám ez nem zavarta abban, hogy fokozatosan ellenfele fölé kerekedjen a játék minden elemében. Bukor Zoé már a második percben megkezdte a gyulai gólgyártást, majd Nagy Katalin és Pribék Andrea is követte a példát. 3-0.

A hazai gárda a 20. percben kozmetikázni tudott az eredményen, ám a folytatásban már nem tudta feltartóztatni a fürdővárosi támadásokat. A mérkőzés további részében Máté Nóra duplázni tudott, Bukor Zoé, Szelei Nóra és Kónya Andrea pedig egy-egy góllal tette kiütésessé a végeredményt.

Gyulai gólok: Máté Nóra 2, Bukor Zoé 2, Pribék Andrea, Nagy Katalin, Szelei Nóra és Kónya Andrea.

– Nagyon örülök, hogy ezzel a csapattal dolgozhatok. A lányok nagyon szépen látogatják az edzéseket, és maximális koncentrációval végzik az edzésmunkát. Nagyon jó közösség alakult ki, az új és fiatal játékosok is kellőképp beilleszkedtek a csapatba, így kiváló a csapategység. Az edzések jó hangulatban telnek, és a mérkőzéseken teljes mértékben visszajönnek az edzésen tanult dolgok. A meccseken minden játékos maximálisan odateszi magát, önzetlenül, csapatként küzdenek. Célunk a dobogó, lehetőség szerint annak is a legfelső foka. Ezért még rengeteget kell tenni a lányoknak, de úgy gondolom, ha megfelelő a koncentráció, és csapatként küzdenek, akkor a munka meg fogja hozni az eredményét – értékelt Szerb Katalin utánpótlásedző.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata győzelmével a bajnoki lista harmadik helyén áll, ám továbbra is harcban van az ezüstéremért. A korosztályos csapat a folytatásban a Hatvan Lokomotív ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)