Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is lendületben az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 04. 17:00
Továbbra is lendületben az U19-es Amazonok
Mocorgó FC–Gyulai Amazonok 4-15 (2-7)

A Csongrád-Csanád megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Mocorgó FC együtteséhez látogatott február 27-én. Molnár Ágnes gárdája éllovashoz méltóan ütközte le ellenfelét.

közel kétszáz találatnál tart már a gyulai futsalcsapat (képünk egy korábbi mérkőzésen készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi gárda a tabella toronymagas vezetőjeként érkezett a találkozóra, a hazai gárda pedig a bajnokság alsó harmadából várta riválisát. A gyulai együttes magabiztos tűzerővel érkezett a találkozóra, legkevesebb kapott gólja mellé a legtöbb szerzett találattal büszkélkedhet.

A soros találkozót is a vendégcsapat kezdte jobban, azonnal magához ragadta a játékirányítását. A taktikus játékkal operáló gyulai együttes a hatodik percben kezdte meg a gólgyártást, az U14-es és az U16-os csapat nagy tehetsége, Pribék Andrea lövése talált utat a mindszenti kapuba. 1-0.

A folytatásban is Molnár Ágnes alakulata maradt támadásban, folyamatos nyomás alatt tartotta ellenfelét. A félidő végéig László Kamilla, Sovány Dorina és Turbucz Anna is betalált, amelyekre csupán két hazai válasz érkezett. 2-7.

A fordulás után sem változott a játék képe, a gyulai együttes folyamatosan szállította a találatokat. A találkozó során Pribék Andrea öt gólig jutott, Turbucz Anna négy, Sovány Dorina és László Kamilla 3-3 góllal járult hozzá a nagyarányú sikerhez.

Gyulai gólok: Pribék Andrea 5, Turbucz Anna 4, Sovány Dorina 3 és László Kamilla 3.

– Remek, fordulatos és sportserű mérkőzésen tudtunk nagy arányban győzni ellenfelünkkel szemben. Külön szeretnék gratulálni Pribék Andrea mai debütálásához, aki a góljai mellett remek játékkal és gólpasszokkal járult hozzá a sikerhez. Bízunk benne, hogy Sztrein Virág sérülése nem komoly és hamar csatlakozni tud a csapathoz – értékelt Molnár Ágnes utánpótlás edző.

A Gyulai Amazonok U19-es futsalcsapata továbbra is száz százalékosan vezeti a bajnoki küzdelmeket. A korosztályos együttes a következő fordulóban a szegedi Szent Mihály FC együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)