Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó pillanatig harcban volt a győzelemért a gyulai kosárcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. március 01. 14:00
Az utolsó pillanatig harcban volt a győzelemért a gyulai kosárcsapat
Gyulai Color KE–Szolnoki Olaj KK 74-95 (32-10, 13-26, 14-22, 15-37)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soron következő fordulójában a Gyulai Color KE csapata a Szolnoki Olaj KK együttesét látta vendégül február 27-én. Hajdu Zoltán legénysége hatalmas elánnal kezdte a mérkőzést, ám végül el kellett hullajtania bajnoki pontjait.

Az utolsó negyedig a kezében tartotta a győzelmet a hajdu-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Házi 23/6, Szűcs 14, Gyepes 15, Hajdu 13, Beleznai 2 Csere: Kőfaragó 2, Lőkös 2, Fórian 3/3, Marschal és Párducz.

A hazai gárda tabella alsó harmadából várta ellenfelét, míg riválisa a bajnokság középcsapataként érkezett a találkozóra. Hajdu Zoltán együttese az előző körben már megmutatta oroszlánkörmeit, hiszen folyamatos nyomás alatt tartotta bajnoki dobogós riválisát.

A soros találkozót is a hazai fürdővárosi gárda kezdte jobban, az első negyedben szinte állva hagyta ellenfelét. A szolnoki gárda egészen a harmadik negyedig próbált fogást találni a gyulai alakulaton, ám csak az utolsó negyedben tudta magához ragadni a mérkőzés irányítását.

A fiatalokkal teletűzdelt hazai együttes a találkozó végére fejben is elkészült erejével, amit a rutinos kosarasokkal felálló vendégcsapat ki is tudott használni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A mérkőzés eleje az „edzők álmaként” indult, nekünk minden összejött, ellenfelünknek pedig semmi. A szolnoki gárda azonban szívós játékkal a 3. negyed végére feljött, majd a negyedik negyedben a maga javára fordította a mérkőzést. A találkozó végére fejben elfáradtunk, ennek ellenére ez volt az egyik legjobb meccsünk a szezonban. Látható, hogy folyamatosan fejlődnek a 18-23 közötti gyulai fiatalok, nekünk pedig ez a legfontosabb – dicsérte csapatát Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE együttese a következő fordulóban a Mezőberényi KK csapatát fogadja az alapszakasz utolsó mérkőzésén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)