Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pillanatnyi esélyt sem adtak ellenfelüknek az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. február 24. 17:00
Pillanatnyi esélyt sem adtak ellenfelüknek az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Makó FC 20-1 (8-0)

A Csongrád-Csanád megyei U19-es futsalbajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Makó FC együttesét látta vendégül február 20-án. Molnár Ágnes gárdája esélyeshez méltóan száguldott át ellenfelén.

futószalagon gyártotta helyzeteit a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A hazai együttes gólzáporos idegenbeli mérkőzéssel hangolt a találkozóra, így éllovasként várhatta a tabella középcsapatát. Molnár Ágnes gárdájának fő célja a győzelmi sorozat megtartása volt. A két rivális a téli szezonban is gólzáporos mérkőzésen nézett szembe egymással, így ezúttal is sok találatra volt kilátás.

A Lovas Laura vezette gyulai csapat ennek megfelelően kezdte a soros mérkőzést, egyetlen percet sem hagyott ellenfelének a bemelegedésre. Sztrein Virág első találata után a fürdővárosi rohamok folyamatosan termelték a gólokat, az első félidő végére már nyolcgólos hátrányban találta magát a vendég együttes.

A fordulás után sem tudott mit kezdeni ellenfelével a makói alakulat, a vendég csapat játékosai szinte alig találkoztak a labdával. Az egyre fáradó Csongrád-Csanád megyei gárda sorra kapta a találatokat, így a gyulai együttes erőlködés nélkül tornázta fel húszgólosra a végeredményt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A találkozón a gólkirályjelölt Lovas Laura ismét kitett magáért, a maga kilenc góljával oroszlánrészt vállalt a győzelemből. Paál Dalma négy gólt szerzett a találkozón, Árgyelán Petra három találatig jutott, de Sztrein Virág és Bartha Boglárka is két-két gólt tett a közösbe.

– Gratulálok a csapat minden egyes tagjának. Ismét megmutatkozott, hogy valamennyi játékos száz százalékban odateszi magát hétről hétre a mérkőzéseken. Már csak három meccs vár ránk a bajnokságban, szeretnénk egyértelművé tenni aranyérmünket – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U19-es futsalcsapata behozhatatlan előnnyel vezeti bajnokságát. A korosztályos együttes a következő fordulóban Mocorgó FC otthonában folytathatja győzelmi sorozatát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)