Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elűzték a telet, és megválasztották Mister és Miss Lilát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. február 22. 10:45
Elűzték a telet, és megválasztották Mister és Miss Lilát
Farsangi bulit tartottak az 5-ös iskolában

Fotó: 5-ös számú általános iskola 

Az 5. számú általános iskola tanulói is elűzték a telet a fürdővárosból. A kiszebábot február 19-én égették el egy egész napos farsangi buli keretében. 

Mint megtudtuk, a rendezvénynek ezúttal is része volt a tombolahúzás, idén az iskolarádión keresztül sorsolták ki az ajándékokat. A fődíj egy lila sulis torta volt.

A második évfolyamosok délben – hangos rigmusok és kiabálások közepette – kiszebábégetéssel űzték el a telet. Ezután került sor a rendezvény egyik legfontosabb eseményére: Mister és Miss Lila megválasztására, amelyet az osztályok egyik része az ablakokból, másik része az udvaron kijelölt helyről kísérhetett figyelemmel.

Fotó: 5-ös számú általános iskola 

Kora délutánra a farsangi adminisztrációs irodában összegyűltek a szavazatok a legötletesebb, legegyedibb jelmezesekre, akiket az iskola idei királya és királynője társaságában szintén díjaztak.

A díjkiosztás után a tanulók a napot osztálybulikkal zárták.

– Az iskola diákönkormányzata ezúttal is nagyon kitett magáért. A legemlékezetesebb pillantok megörökítéséről egyik oszlopos tagjuk, Száva Máté gondoskodott, stílszerűen Covid-mintavételi munkatársnak öltözve, védőfelszerelésben – fejtette ki lapunknak Szabadosné Bécsi Katalin intézményvezető, aki erre a napra rendőrjelmezt választott. 

Elmondta: nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a járványügyi előírásoknak megfelelő, mégis színvonalas farsangot rendezhessenek. 

Fotó: 5-ös számú általános iskola 

Díjazottak:
Mister és Miss Lila 2021: Kovács Zalán és Várkonyi Laura 
Mister és Miss Sporty 2021: Nacsa Domán és Mócz Martina 

Jelmezes díjazottak:
Fáskerti Máté, Lengyel Lea, Szabó Laura, Mundruczó Dorottya, Reményi Sára, Csóka Abigél, Bereczki Bella, Szabó Mia, Juhász Luca, Kozák Bálint, Szabó Vendel, Gombos Barnabás, Búzás Dávid, Barcs Marcell, Bende Ildikó, Tapasztó Boglárka, Vass Regina 

Különdíjasok:
A legötletesebb jelmezes: Száva Máté 
Legjobb alsós arcfestés: Molnár Lili 
Legjobb felsős arcfestés: Lucza Roxána 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)