Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Utcán szólított le egy kislányt egy férfi Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2021. január 23. 16:00
Utcán szólított le egy kislányt egy férfi Gyulán
A rendőrség azonosította az illetőt

Nagy visszhangja volt annak a Facebook-bejegyzésnek, amelyben egy gyulai édesanya számolt be arról, hogy egy ismeretlen férfi hétfőn kora délután megpróbálta rábírni a kislányát arra, hogy üljön fel a kerékpárja csomagtartójára.

„Hétfőn 14 óra 10 körül a kislányom sétált az Árpád utcán (az Invitel és a volt biciklibolt közötti szakaszon). Éppen telefonon beszéltem vele, amikor hallottam, hogy egy férfi beszél hozzá. A gyerkőc válaszait is hallottam: Nem!… Nem, köszönöm!… Nem, köszönöm, gyalog vagyok! Kérdeztem tőle kivel beszélt. Elmondta, hogy egy férfi (talán hajléktalan) leszállt a bicikliről, és azt mondta neki, hogy üljön fel a csomagtartóra” – írta, majd arról is beszámolt, hogy a gyermek tovább sietett, de eléggé megijedt.

Hozzátette: „Szeretnék szólni, hogy a gyerkőcötökre figyeljetek oda, iskola környékén történt az eset (Magvető, Karácsonyi). Nem tudom, hogy napi szinten arra járhat-e ez az ember, vagy véletlen folytán keveredett oda”.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: a Gyulai Rendőrkapitányságon meghallgatták az édesanyát. Hozzátették: a rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a férfit.

„A kerékpáros férfi nem volt erőszakos a kislánnyal, nem ért hozzá, de nagyon megijesztette őt. A kislány ennek ellenére pontosan azt tette, amit ilyen esetben kell, nem állt szóba az idegennel, és hazasietett. A rendőrök megteszik a szükséges intézkedést, vizsgálják a történtek körülményeit” – írták közleményükben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)