Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdték a tavaszt az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. január 23. 09:00
Győzelemmel kezdték a tavaszt az Amazonok
Hódmezővásárhelyi FC-Gyulai Amazonok 4-8 (4-3)

A Csongrád megyei U19-es futsalbajnokság első tavaszi fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Hódmezővásárhelyi FC együtteséhez utazott január 22-én. A Molnár Ágnes vezette gárda téli bajnokként érkezett riválisához, és győzelemmel tért haza.

négygólos hátrányból fordított a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi, Lovas Laura, Hack Fanni, Mezei Virág, Szappanos Katalin, Futaki Fruzsina, Sztrein Virág és Paál Dalma. Edző: Molnár Ágnes.

A fürdővárosi együttes magabiztosan vezette a tabellát, minden téli találkozóját fölényes sikerrel zárta. A hódmezővásárhelyi gárda a tabella hatodik helyéről érkezett az idénynyitó mérkőzésre, a hazai alakulat feltett szándéka a gyulai együttes megállítása volt.

A találkozó eleje a vendéglátó együttes szája íze szerint alakult, a csapat 15 perc elteltével négygólos előnyt harcolt ki magának. A gyulai időkérés után alaposan megváltozott a helyzet, a vendég gárda tagjai ostrom alá vették az ellenfél kapuját. A lelkes játéknak meg is lett az eredménye, a helyzetek sorát kidolgozó fürdővárosi együttes Paál Dalma, Lovas Laura és Sztrein Virág révén még a félidő vége előtt egygólosra kozmetikázta a hátrányt.

A második játékrészben is folytatódott a gyulai roham, Lovas Laura kétszer is betalált a hódmezővásárhelyi kapuba, Futaki Fruzsina és Hack Fanni pedig egy-egy találattal növelte csapata előnyét. Az öt gólt hozó félidőnek köszönhetően Molnár Ágnes együttese végül fölényes győzelmet ünnepelhetett, így megőrizte első helyét a bajnokság élén.

– Nem kezdtük jól a mérkőzést, a lányok kapkodóan és idegesen játszottak, a kapott gólok után pedig még jobban szétesett a játékunk. Az első gólunk nagyon jókor jött, utána kezdtük el igazán futsalozni. A csapat dicséretet érdemel, mert nagyot küzdött. A találkozó végéig bíztam benne, hogy megszerzik a három pontot. Jó ellenfelet sikerült legyőzni, úgy gondolom, a sikerünk ilyen arányban is megérdemelt volt – értékelt Molnár Ágnes.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)