Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiélezett mérkőzésen maradt élen az U17-es futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. január 21. 14:00
Kiélezett mérkőzésen maradt élen az U17-es futsalcsapat
Berényi Gyermek FC–Gyulasport NKft. 0-1 (0-1)

A Békés megyei U17-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulasport Nkft. korosztályos csapata a Berényi Gyermek FC együtteséhez utazott január 20-án. A Petri Barnabás irányította labdarúgócsapat győzelemmel szeretett volna a tabella élén maradni.

veretlenül áll a táblázat élén a korosztályos együttes

Fotó: Gyulasport NKft.

A gyulai gárda kemény mérkőzésre számíthatott a teremfociliga aktuális küzdelmében, hiszen a listavezető együttes a tabella ezüstérmes helyén álló riválisának otthonában lépett pályára. A gyulai csapat százszázalékos bajnoki teljesítménnyel várta riválisát, míg ellenfele három győzelemmel és egy döntetlennel a háta mögött várta fürdővárosi riválisát.

A derbit a vendégcsapat kezdte jobban, szinte azonnal átvette a játék irányítását. A lehetőségek sora a 13. percben érett góllá, amikor Zsilák Mátyás talált a hazai kapuba.  A folytatásban már kiegyenlítettebb játékot hozott a találkozó, a mezőberényi együttes mindent megtett az eredmény megfordításáért.

–  Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült is irányítanunk a játékot, amiből adódott jó pár kidolgozott helyzet is. Voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, amikor nyomás alá helyezett bennünket a hazai gárda, de csapatmunkával sikerült megőriznünk a vezetést. Örülünk, hogy sikerült kapott gól nélkül zárnunk a mérkőzést, amiért az egész csapatot illetve a kapusunkat is dicséret illeti – ismertette Petri Barnabás.

A Gyulasport U17-es csapata veretlenül vezeti a futsalbajnokságot, a korosztályos együttes pedig a folytatásban is szeretné megőrizni száz százalékos mérlegét. Petri Barnabás gárdája hamarosan a nagypályás bajnokság tavaszi küzdelmeiben is megkezdi szereplését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)