Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az új évre tett fogadalmainkkal nyerhetünk a Gyulahúsnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. január 21. 15:00
Az új évre tett fogadalmainkkal nyerhetünk a Gyulahúsnál
Ajándékcsomagokért játszhatunk a cég legújabb nyereményjátékában

Új évi játékra hívta követőit a Gyulahús Kft. A cég közösségi oldalán arra biztatnak minden játszani vágyót, osszák meg velük és a közösséggel az új évre tett fogadalmaikat. A legszerencsésebbek posztolok ajándékcsomagot nyerhetnek. 

 

Fotó: facebook.com/Gyulahus

„Ígérjük, hogy most is igyekszünk minden hónapban játszani! 2021-nek mindannyinak nagy tervekkel vágunk neki, hiszen az új év egy tiszta lap, főként rajtunk múlik, hogy mivel írjuk tele.  Január 25-én pedig kisorsolunk 3 szerencsést, akik egy-egy gyulais ajándékcsomagot nyernek!” – írják közösségi oldalukon. 

Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketing menedzsere lapunknak az is elmondta: minden hasonló játékuk kifejezetten népszerű, akkor is, ha éppen nem értékes nyereményeket, hanem ajándékcsomagot kaphatnak a résztvevők. 

– Minden hónapban játszunk az oldal követőivel, amit nagyon várnak, és mindig sikeresek ezek a kezdeményezések. Sokféle tematikára építjük fel a kihívásokat, de természetesen mindig  valamilyen aktualitáshoz igyekszünk kapcsolni azokat. Most az új évi fogadalmak kérdéskörét járjuk körbe, és nagy örömmel látjuk, hogy ebben is lelkes a csapat – emelte ki.

– Elmondhatom azt is, hogy nagyon aktívak a facebookos követőink. A fogadalmakat illetően az egészséges életmóddal kapcsolatosak voltak a legjellemezőbbek, ahogyan népszerű téma a családdal való időtöltés is, valamint személyes célok a vizsgázástól a garázsépítésig – részletezte Gila Éva

A Gyulahús új közösségi játéka ITT érhető el. Sok szerencsét! 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)