Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csapadékos kedd érkezik

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2021. január 18. 18:00
Csapadékos kedd érkezik
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden a délelőtti órákban az összefüggő felhőzet helyenként felszakadozhat, még főleg keleten valószínű hószállingózás –  derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.

Frontális felhőzet érkezik nyugat felől, elsősorban a Dunántúlon számíthatunk többfelé havazásra, hószállingózásra. A legtöbb friss hó a Kisalföld és a Dunántúli középhegység környezetében valószínű. Éjszaka a havazás kiterjed a középső és a keleti vidékek fölé is.

Kedden a délelőtti órákban az összefüggő felhőzet helyenként felszakadozhat, még főleg keleten valószínű hószállingózás. Estétől az északi megyékben, illetve a Dunától keletre egyre többfelé várható vegyes csapadék: eső, havas eső, néhol ónos eső. Északkelet felé haladva viszont nő a havazás esélye. A nyugati, délnyugati szél időnként megélénkül, kedden helyenként meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire -3 és +5 fok között alakul, délnyugaton kissé melegebb is lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)