Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Covid-szűrőpont Békéscsabán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. január 15. 17:35
Covid-szűrőpont Békéscsabán
Tünetek észlelése esetén válassza Ön is az influenza+Covid vizsgálatot!

 

 

A Whitelab csapata Békéscsabán a Csabai Rendezvénypajta területén működtet Covid–19 vírus kimutatása céljából, PCR-teszt elvégzésére mintavételi pontot a hét minden napján. 

Mobil laborunkban lehetőség van PCR-, influenza+Covid-PCR-teszt, valamint antigéngyorsteszt elvégzésére is. Rendszerünk lehetővé teszi a gyors, akár azonnali időpontfoglalást és az egyszerű, egy perc alatt elvégezhető fizetést. Várakozás nélküli mintavételt biztosítunk, valamint antigéngyorstesztnél azonnali, PCR-tesztjeinknél 24 órán belüli eredményt garantálunk, akár több nyelven is.

A laboratóriumi koronavírus-PCR-teszt azok számára tökéletes, akik szakember által levett mintából kérnek vizsgálatot, műtétekhez, utazáshoz, halaszthatatlan üzleti találkozókhoz, továbbá akik mentesülni kívánnak a karantén kötelezettsége alól.  

Az influenza + Covid-PCR-teszt – egyetlen teszttel, egy mintavétellel képes kimutatni, hogy influenzáról vagy Covid–19 által okozott megbetegedésről van-e szó.Tünetek észlelése esetén válassza Ön is az influenza+Covid-vizsgálatot.

Antigéngyorsteszt esetében a mintavételezés az orrból történik, eredményt pedig 15 perc után tudunk biztosítani. Az erről készült leletet még aznap kiküldjük a megadott elérhetőségére. Ezt azoknak javasoljuk, akiknek helyzetükből adódóan azonnali eredményre van szükségük.

Rejtett költségektől nem kell tartani. Az ár magába foglalja az időpontfoglalás, a mintavétel és a diagnosztika minden költségét.

Foglaljon időpontot még ma!

www.whitelab.hu
Nyitva mindennap 7:00–15:30-ig.
Kattintson a Whitelab oldalára, és tesztelési pontnál válassza a Csabai Rendezvénypajtát: https://whitelab.hu/+36 70 643-0000 vagy +36 70 643-3920.

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)