Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A folyamatos fejlődés a cél az U15-ös focicsapatnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. január 06. 16:00
A folyamatos fejlődés a cél az U15-ös focicsapatnál
Bálint Balázs együttese hetedik helyen zárta az őszi szezont

Január 6-án kezdi meg felkészülését a tavaszi szezonra a Gyulasport NKft. U15-ös labdarúgó-bajnokság Dél-keleti csoportjában szereplő együttese. A Bálint Balázs által irányított korosztályos csapat a hetedik helyen zárt az őszi fordulókat.

képünk a nyári felkészülés alatt készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Bálint Balázs elmondta, a gárda mindenkori célja az, hogy minél több labdarúgást szerető, képzett gyereket neveljen ki a sportág számára, összhangban a klub stratégiájával. A legfontosabb szempont a folyamatos fejlődés egyénenként és csapatban egyaránt.

A korosztályos együttes július 20-án kezdte meg a felkészülést a 2020/2021-es szezonra, amelybe heti négy edzést illesztettek. A bajnoki idény megkezdésével ezekhez minden hétvégén bajnoki mérkőzés társult. A sportági szövetség a szezont egészen a járványügyi korlátozásig folyamatosan fenn tudta tartani, így a fürdővárosi gárdának csupán négy mérkőzést kell majd bepótolnia a tavaszi idényben. A gyulai csapat a tizenhat együttest felvonultató mezőnyben négy győzelemmel, négy vereséggel és két döntetlennel végzett az őszi táblázat hetedik helyén.

– Az első fordulótól az utolsóig a mérkőzéskeretek kialakítását állandó betegségek és sérülések befolyásolták. A csapat az őszi szezon nagy részében hozta a tőle elvárható játékminőséget, amihez mérkőzésenként 8-9 jó egyéni teljesítmény volt szükséges, ebben az erős mezőnyben. Ami kiemelendő volt az ősszel, az a csapategység, ennek köszönhetően is tudtuk áthidalni a folyamatos hiányzásokat. Ahogyan a kudarcból, úgy a sikerből is mindenki kivette a részét – ismertette.

Bálint Balázs hozzátette, a csapat tagjai egy rövid szünetet kaptak, ám a gárda január 6-án ismét edzésbe áll, hogy felkészüljön a bajnokság őszi fordulóira.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)