Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több bűncselekményt is elkövethetett a Gyulán elfogott férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2020. december 28. 12:30
Több bűncselekményt is elkövethetett a Gyulán elfogott férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből

 

Fotó: police.hu

Karácsony első napján Békés megyében egy Gyulán történt betörés gyanúsítottjaként elfogtak a rendőrök egy jászberényi férfit. Azóta kiderült, hogy nem csak egy, hanem további két betörés elkövetésével gyanúsítható – írja a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányság december 25-én őrizetbe vett egy jászberényi férfit, mert a gyanú szerint december 23-án átmászott egy gyulai családi ház kerítésén. Benyomta az épület egyik ablakát és a házból arany ékszereket lopott. A nyomozók az elmúlt hétvégén elkezdték részletesen megvizsgálni a korábban Gyulán, illetve Békés megyében történt hasonló bűncselekmények adatait, a helyszíneken rögzített nyomokat. Megállapították, hogy a férfi megalapozottan gyanúsítható további két bűncselekmény elkövetésével. A gyanú szerint december 22-én kifeszítette egy gyulai ház konyhaablakát és lopott a házból. Békéscsabán pedig november 23-a és 25-e között ő törhetett be egy szeszfőzdébe. Onnan nem lopott el semmit, mert miközben értékek után kutatott, megszólalt a riasztóberendezés és ekkor elmenekült.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 43 éves jászberényi férfi ellen lopás bűntett miatt folytat eljárást és a rendőrök tovább vizsgálják, hogy összesen hány bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

GYULAI HÍRLAP • 2020. december 28. 12:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)