Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három autóba fértek be az ajándékok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. december 19. 12:30
Három autóba fértek be az ajándékok
171 gyermek karácsonyát tették szebbé azok, akik az Almásy-kastélyba vitték ajándékokkal teli cipősdobozaikat

 

Fotó: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont 

Százhetvenegy cipősdoboz gyűlt össze a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Baptista Szeretetszolgálattal közös jótékonysági felhívására, az ajándékokat december 18-án három járművel szállították el a gyulai család- és gyermekjóléti központ munkatársai – tájékoztatott közleményében az intézmény.  

Emlékeztettek: az Almásy-kastély megnyitása óta minden évben csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat cipősdobozgyűjtő-akciójához. Bár a látogatóközpont a koronavírus-járvány miatt nem fogadhat látogatókat, az ott dolgozók idén is várták a rászoruló gyerekeknek szánt ajándékokat.

Kiemelték: minden eddigi számot felülmúlva 171 csomag érkezett a kastélyba. Többségüket a helyben élő rászoruló családok gyermekei kapják, de a baptista egyház közreműködésével a Sarkadi járásba is minden évben jutnak ajándékokkal teli cipősdobozok.

 

 

Fotó: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont 

– Nem reméltük, hogy a gyűjtés ilyen sikeres lesz – mondta Fekete-Dombi Ildikó, amikor a cipősdobozokat átadta a családsegítő munkatársainak. – Nehéz éven vagyunk túl, amikor mindenkinek megvan a személyes problémája, nehézsége, ráadásul a járvány miatti telefonos bejelentkezés még tovább nehezítette a cipősdobozok célba juttatását – tette hozzá, megköszönve a segítséget azoknak a gyulaiaknak és környező településen élőknek, akik ajándékaikkal segítették a kezdeményezést.  

Az ügyvezető igazgató hangsúlyozta: a kastély, amely a múltban is a jótékonykodás kiemelt helyszíne volt a térségben, jövőre is gyűjti a cipősdobozokat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)