Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Csokival hoztak örömöt a gyulai sportolók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 05. 13:00
Csokival hoztak örömöt a gyulai sportolók
A Gyulasport NKft. szakosztályai idén is csatlakoztak a jótékony összefogáshoz

Idén is csatlakozott az Egy csokival a mosolyért elnevezésű jótékonysági kezdeményezéshez a Gyulasport Nkft. A gyulai intézmény minden szakosztálya bekapcsolódott a csokigyűjtésbe.

A Gyulasport NKft. összes szakosztálya csatlakozott a jótékony felhíváshoz

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az Egy csoki egy mosolyért elnevezésű civil kezdeményezés célja, hogy a Békés megyei gyermekotthonokban élő gyermekek egy kis ajándékot kaphassanak. Az összefogás a 19 megyei gyermekvédelmi intézményegység lakóinak ünnepét kívánja örömtelibbé tenni. A széles körű adománygyűjtéshez a fürdővárosi intézmény már második alkalommal csatlakozott.

Ahogy azt Prohászkáné Nemes Szilvia, a Gyulasport NKft. sportszervező menedzsere elmondta, edzőként is tudják, milyen sokat jelent a gyermekek számára egy mosoly, egy ölelés vagy éppen jutalomként egy kis édesség.

– Idén sem volt kérdés számunkra, hogy részt veszünk az adománygyűjtésben, hiszen minket is örömmel tölt el, ha egy-egy gyermek arcán mosolyt látunk. A Gyulasport NKft. összes szakosztálya csatlakozott a felhíváshoz: az atléták, a kosárlabdázók, a labdarúgók és a kézilabdások összesen 231 tábla csokoládéval és egyéb édességgel vették ki a részüket az adományakcióból – tett hozzá.

Morváné Nagy Andrea, a kezdeményezés résztvevője hozzátette, a vírushelyzet miatt idén a szervezők nem tudják személyesen átadni a szeretetcsomagokat a gyermekeknek, de a meglepetéseket minden intézményhez eljuttatják.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)