Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A fedett pályás versenyekre készülnek a fürdővárosi atléták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 01. 16:00
A fedett pályás versenyekre készülnek a fürdővárosi atléták
Kecskeméten zárta az őszi szezont a Gyulasport NKft. atlétika szakosztálya

A kecskeméti Benkő Zoltán Szabadidő Központ adott otthont Magyarország 112. Mezei Futóbajnokságának október 24-én. A szezonzáró viadalon a Gyulasport atlétái is rajthoz álltak.

képünk a nyári felkészülés alatt készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gulyás Réka atlétikaedző elmondta, a fürdővárosi egyesület tagjai nyáron sem tartottak szünetet, folyamatosan edzésben tartották magukat. Az őszi szezonban két kiemelkedő versenyen állt rajthoz a gyulai csapat, ahol szép eredményeket ért el.

– A pandémia miatt nem tudtunk sok megmérettetésen részt venni, de reméljük, hogy a tavaszi szezonban már több verseny lesz megrendezve, amelyre el tudunk menni. Szeptember 19-én Tatabányán versenyeztünk a Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnokságon. Futó atlétáink közül 300 méteren Beleznai Klára, Kőfaragó Lara és Cseke Gábor állt rajthoz, 600 méteren az újonc korosztályban Bai Botond versengett, míg a dobóatléták közül Török Tamás állt a körbe – ismertette.

A fürdővárosi egyesület csapata az őszt a Magyarország 112. Mezei Futóbajnokságán zárta volt, ahol a legkisebb korosztálytól kezdve egészen a serdülő korosztályig képviseltették magukat. A generációváltás közepén tartó klubból a Beleznai Klára, Kőfaragó Lara és Kis Petra alkotta serdülőcsapat az 5. helyen zárta a viadalt, a többi fürdővárosi versenyző pedig a középmezőnyben végzett.

– Az őszi szezon végén már meg is kezdtük az alapozást, amelyet a téli szezonban is folytatni fogunk. A következő cél a fedett pályás versenyekre való felkészülés lesz, ezeken folytatni kívánjuk a sportolók sikeres szerepeltetését – zárta.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)