Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Online licitálással segítették a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2020. november 27. 17:45
Online licitálással segítették a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
Többen is összefogtak Gyulán, hogy támogathassák a szervezetet

a felajánlók hagyományt szeretnének teremteni

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Közösségi összefogással segítették a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját Gyulán. A licitálásra bocsátott tárgyakat november 27-én adták át, az eseményen Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi elnöke is megjelent.

Fekete Attila, a főszervező gyulai online virágbolt vezetője elmondta, feleségével közösen találták ki, hogy online licitre bocsátják termékeiket, ehhez később több gyulai felajánló is csatlakozott.

Hegyes-Szabó Ilona, Egervári-Duska Tímea és Kovácsné Tobai Beáta örömmel vállalta, hogy csatlakozik a kezdeményezéshez, így tovább bővült a licitre bocsátott tárgyak listája. Mi egy adventi koszorút, egy adventi kopogtatót és egy grincsfát ajánlottunk fel, amelyhez családi fotózás, szaloncukor-felajánlás, személyi edzésre szóló bérlet és arckezelés is társult – ismertette.

A közösségi oldalon meghirdetett licitre szép számmal érkeztek felajánlások, végül 73 ezer forint gyűlt össze. A tárgyakat megnyerő személyek egyenesen a mentőalapítvány számlájára tudták átutalni a tárgyak értékét.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Abdulrahman Abdulrab Mohamed hálás volt a támogatásért, hiszen, mint mondta, a mentőautónak a legnehezebb időkben is mennie kell.

– Ezúton is szeretném megköszönni a tárgyak megvásárlóinak a felajánlott összeget, amellyel hozzájárultak a mentőautó működéséhez. Nagyon fontos és nemes gesztus ez, hiszen ezekben az időkben is minden fillér számít. A mentőautó sokat dolgozik, a sok munka mögött pedig rengeteg költség van. Támogatásainkból fedezni tudjuk az autó működési költségeit vagy az egyszer használatos eszközök cseréjét – mondta.

A helyszínen a tárgyakat leütő személyek át is vehették a felajánlásokat, amelyekből kettőt a gyulai gyermekosztály javára ajánlottak fel.

A felajánlók kifejtették, a mostani összefogásból szeretnének hagyományt teremteni, így támogatva hosszú távon a mentőalapítvány munkáját.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)