Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is meghirdették a Látni és látszani közlekedésbiztonsági kampányt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. november 18. 13:00
Idén is meghirdették a Látni és látszani közlekedésbiztonsági kampányt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság és az X-MEDITOR Kft. idén is meghirdette a Látni és látszani elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányt, amelyhez több Békés megyei település is csatlakozott – írta meg a police.hu.

A 2012-ben indult kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a látás és a láthatóság fontosságára, ezért autószervizek és optikák igyekeznek segítséget nyújtani a közlekedőknek, hogy felkészülhessenek az őszi, téli közlekedésre.

Békéscsabán, Békésen és Mezőberényben díjmentesen át lehet vizsgáltatni a járművek világításait, Szarvason pedig optika várja ingyenes szemvizsgálattal a közlekedőket, a kampány egészen december 6-ig tart.

Fenesiné Markovics Nóra rendőr hadnagy, a Gyulai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának megelőzési főelőadója lapunknak elmondta: Gyulán egyetlen szerviz vagy optika sem csatlakozott idén a kampányhoz, de az őszi közúti igazoltatások alkalmával lehetőség szerint tájékoztatják az állampolgárokat az őszi közlekedés veszélyeiről, és a készlet erejéig kavicsfelverődés után használható felületvédő matricát adnak ajándékba.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)