Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Berekesztették az őszi gyulai tekeszezont

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. november 12. 16:00
Berekesztették az őszi gyulai tekeszezont
A Suzuki Kupa 7. és 8. fordulójának eredményei

A városi tekebajnokság ötödik és hatodik fordulóját rendezték október 26. és november 6. között. A kormány november 10-én éjféltől újabb rendkívüli intézkedéseket vezetett be a koronavírus-járvány megfékezése érdekében, a döntések értelmében az amatőr csapatsportnak számító tekebajnokság sem folytatható.

képünk az előző bajnokság során készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A fürdővárosi tekeharcok soros etapjában az Ismerős Arcok kikapott az Kövite-Sarkadkeresztúr csapatától, amely a Glas Vegas legjobbjait is két vállra fektette. A Glas Vegas együttese az Öregfiúk együttese ellen javított mérlegén, a Magyarvárosi Söröző pedig a Szabó Legények ellen gyűjtött bajnoki pontokat. Az „LL” Kétegyházát dupla győzelem után érte a zárás, hiszen a Szabó Legényeket és az Öregfiúkat is legurította. Győzelmének köszönhetően a Kövite-Sarkadkeresztúr együttese feljött a dobogó harmadik fokára, míg a Glas Vegas csapata elmozdult a sereghajtó helyéről.

Eredmények: Ismerős Arcok–Kövite-Sarkadkeresztúr 4-2, Kövite-Sarkadkeresztúr–Glas Vegas 6-0, „LL” Kétegyháza–Szabó Legények 5-1, Glas Vegas–Öregfiúk 5-1, Magyarvárosi Söröző–Szabó Legények 4-2, „LL” Kétegyháza–Öregfiúk 6-0 és Szabó Legények–Glas Vegas 4-2.

A hét legjobb eredményei: Makra György 496 fa, Schriffert Roland 483 fa, Nikula Attila 478 fa, Schriffert Károly 477 fa és Schriffert Dominik 472 fa.

A tabella állása: 1. „LL” Kétegyháza 12 pont, 2. Ismerős Arcok 9 pont, 3. Kövite-Sarkadkeresztúr 7 pont, 4. Magyarvárosi Söröző 7 pont, 5. Szabó Legények 6 pont, 6. Glas Vegas 4 pont és 7. Öregfiúk 2 pont.

A szervezők kiemelték, a Suzuki Kupa városi tekebajnokság folytatásáról egy későbbi időpontban döntenek majd.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)