Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Koncert, gyermekelőadás, rendhagyó tárlatvezetés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2020. október 16. 13:00
Koncert, gyermekelőadás, rendhagyó tárlatvezetés
Több programmal várja az érdeklődőket a hétvégén az Erkel Ferenc NKft.

a Debrecen Dixieland Jazz Band zenél ma a Világóránál

 

Többek között szabadtéri koncerttel, gyermekelőadással és rendhagyó tárlatvezetéssel várja az érdeklődőket hétvégén Gyulán az Erkel Ferenc NKft.

Október 16-án, pénteken 16 órától a Debrecen Dixieland Jazz Band zenél a Világóránál a Térzene program keretében. Eső esetén az ingyenes koncertet az Erkel Ferenc Művelődési Központban tartják meg.

Október 17-én, szombaton 11 órától a művelődési központ lesz a helyszíne a Kicsi Gesztenye Klub Olly és a Fogorvos című előadásának. A Minimax kilenc európai országban futó ismeretterjesztő zenés mesejátékának egyfelvonásos színpadi show-jára 4490, 3990, 3490 és 2990 forintért válthatók jegyek.

Ugyancsak szombaton 10.30-tól a Ladics-házat fedezhetik fel az eddiginél részletesebben az érdeklődők. A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében szervezett tárlatvezetésen többek között kiderül, hogyan nézett ki egy vidéki polgárház modern fürdőszobája a 19. század végén, és hogy mit tároltak a polgárház hűvös kamrájában. A teljes árú jegyek 800 forintba, a kedvezményes belépők 400 forintba kerülnek.

Az Almásy-kastélyban szombaton 16 órától az első magyarországi kastélybeli színi előadásról és az azt népszerűvé tévő Mária Teréziáról tartanak előadást. A programon kastélybelépővel lehet részt venni.

Az Almásy-kastély nyáron indult, A kastély gyertyafényben című új garantált programjára továbbra is válthatók jegyek. Az egyedi hangulatú épületbejárás 18.30-kor kezdődik, ezt követően rövid előadáson vehetnek részt az érdeklődők, majd gyulai termékeket kóstolhatnak. A programra 15 óráig kell regisztrálni a 06-66/650-218-as telefonszámon, a részvételi díj 2900 forint.

Szombaton a várban is garantált programokkal várják a látogatókat, a tárlatvezetéseket 11 órától solymászbemutató, 12.30-tól pedig az 1566-os ostromról szóló interaktív előadás egészíti ki. A programokon várbelépővel lehet részt venni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)