Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Gyulahús Kft. adalékmentes szárazkolbászát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. szeptember 09. 13:30
Érték és Minőség nagydíjjal ismerték el a Gyulahús Kft. adalékmentes szárazkolbászát
Az elismerést Daka Zsolt vette át a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban

Harmadik alkalommal adták át az Érték és Minőség nagydíjakat szeptember 9-én, szerdán a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Az ünnepségen díjazták a Gyulahús Kft. adalékmentes szárazkolbászát is.

az elismerést daka zsolt ügyvezető vette át

Fotó: Gyulahús Kft.

Az elismerést azért hozták létre, hogy lehetőséget adjanak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek termékük magas minőségével szeretnének kitűnni a hazai és nemzetközi termékek közül.

– A fogyasztók figyelme egyre inkább hagyományos, adalékmentes termékek felé fordul, így folytatva eddigi utunkat, a Gyulahús Kft. is reagál ezekre az igényekre – mondta lapunknak Daka Zsolt, a cég ügyvezetője.

Hozzátette: a szárazkolbász megjelenésében és ízharmóniájában is a gyulai termékvilágot tükrözi, nem tartalmaz adalékanyagokat, glutént és laktózt sem, de a megszokott és elvárt ízélményt kapják a fogyasztók.

 

 

Fotó: Gyulahús Kft.

Mint mondta, a termék csomagolásának tervezésekor is kiemelt szempont volt az eredetiségre, múltra történő utalás, az adalékmentességet pedig a Gyulahús Kft. által megalkotott „Free From” logó jelzi.

Daka Zsolt kiemelte: a terméket 2019 nyarán a márkaboltjaikban, majd a Csabai Kolbászfesztiválon tesztelték, és a pozitív vélemények után elkezdték azt kiajánlani a magyar kereskedőknek és exportpartnereiknek. 

 

 

Fotó: Gyulahús Kft.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)