Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiélezett csata után várja első hazai bajnokiját a Vajda-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. szeptember 09. 14:00
Kiélezett csata után várja első hazai bajnokiját a Vajda-csapat
A Gyulai Asztalitenisz Klub csapata a Floratom Szegedi AC II. együttesét fogadja szeptember 12-én

győzelemmel folytatná szereplését hazai pályán a gyulai gárda

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Az NB II.-es asztalitenisz-bajnokság Dél-keleti csoportjának 2. fordulójában a Gyulai Asztalitenisz Klub a Floratom Szegedi AC II. együttesét látja vendégül szeptember 12-én. A fürdővárosi gárda az első fordulóban egy végletekig kiélezett mérkőzéssel kezdte a 2020/2021-es évadot.

A Vajda Attila vezette fürdővárosi klub a Mezőtúri AFC csapatával nézett szembe. Mindkét együttes a győzelemért járó pontokért érkezett az asztalok elé, így igazán nagy csatát láthatott a közönség. A derbi folyamán felváltva születtek a győzelmek, csak a találkozó közepén tudott zsinórban három párharcot nyerni a hazai gárda.

A gyulai csapatból Styr György és Sarkadi Árpád is két-két győzelmet írhatott fel eredményei közé, Dihel Mihály és dr. Várady Zsolt egy-egy győzelemmel zárta a derbit. A párosok közül Sarkadi Árpád és Styr György kettőse szerzett pontot, ám a vendégcsapat így sem tudta elkerülni a szoros vereséget.

A Gyulai Asztalitenisz Klub a következő fordulóban a győztes mérkőzéssel kezdő Floratom Szegedi AC II. együttesével találkozik. A Vajda-csapat első hazai mérkőzése 11 órakor indul útjára az Implom-iskola tornatermében.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)