Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Zsinórban negyedjére diadalmaskodtak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2020. augusztus 27. 16:00
Zsinórban negyedjére diadalmaskodtak
Első lett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a lő- és intézkedéstaktikai versenyen

Egymás után a negyedik alkalommal végzett az első helyen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységek (MEKTA) kombinált szituációs lő- és intézkedéstaktikai versenyén – írja a police.hu.

 

Fotó: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság augusztus 25-én és 26-án Szolnokon rendezte meg a versenyt, melyen 15 megye csapata vett részt. A versenyzőknek a 24 órás megmérettetés kilenc állomásán kellett helytállniuk. A megmérettetés a rendőrök fizikai állóképességét, erőnlétét és elméleti tudását is igénybe vette.

A lövészeten és az erőnléti feladatok terén mutatott teljesítményükért különdíjat vehettek át a Békés megyei rendőrök. A Névery Gyula rendőr törzsőrmester, Körömi Ferenc rendőr törzsőrmester, Baukó Balázs rendőr törzsőrmester, Lukoviczki Szilárd rendőr főtörzsőrmester, Vidovenyecz Attila rendőr őrmester és Göblyös Sándor rendőr százados alkotta csapat emellett ismét az első helyen végzett, így már zsinórban a negyedik alkalommal nyerték meg a versenyt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)