Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Állami elismerések Békés megyei tűzoltóknak és rendőröknek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2020. augusztus 20. 10:00
Állami elismerések Békés megyei tűzoltóknak és rendőröknek
Kiss András Zoltán, Pelleg József, Haskó György és Szombati Andrea munkáját jutalmazták

Állami és miniszteri elismeréseket, kitüntetéseket adott át Pintér Sándor belügyminiszter augusztus 20-a alkalmából a rendvédelmi szervek kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársainak, illetve a tárcával együttműködő szervek, szervezetek, önkormányzatok vezetőinek és kollégáinak a Belügyminisztériumban – írja a kormany.hu.

Mint olvasható, a koronavírus-járvány miatt a március 15-e alkalmából adományozott kitüntetéseket is ezen az ünnepségen adták át. Két Békés megyei tűzoltót és rendőrt is elismerésben részesített a belügyminiszter.

Pintér Sándor tűzoltó dandártábornokká nevezte ki Kiss András Zoltán tűzoltó ezredest, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjét.

A belügyminiszter Pelleg József rendőr alezredesnek „Az év rendőre” miniszteri díjat adományozta kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül, illetve jutalomban részesítette közlekedésrendészeti kategóriában a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetőjét.

Haskó György tűzoltó alezredest, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi igazgatóhelyettesét soron kívül tűzoltó ezredessé léptették elő.

Pintér Sándor a magyar sajtó napja alkalmából jutalomban részesítette Szombati Andrea rendőr őrnagyot, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét a sajtókommunikáció területén több éven át nyújtott kimagasló színvonalú, példaértékű szolgálatának elismeréséül.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)