Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is rajthoz állnak az ország legjobb kutyás ügyességi versenyzői

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. augusztus 11. 13:00
Idén is rajthoz állnak az ország legjobb kutyás ügyességi versenyzői
A XXIV. Medivid Agility Kupa és XV. Paragility Kupa futamait augusztus 15-16-án rendezik meg

A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub augusztus 15-16-án rendezi meg a XXIV. Medivid Agility Kupa és XV. Paragility Kupa országos kutyás ügyességi versenyét. A Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban a magyar versenyzők mellett osztrák indulók is rajthoz állnak.

A XXIV. Medivid Agility Kupa és XV. Paragility Kupa futamait augusztus 15-16-án rendezik meg

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Alt Sándor, a rendező Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub elnöke elmondta, közel száz kutya-gazdi páros jelezte részvételi szándékát. A kutyás ügyességi kihívás résztvevői szigorú szabályok betartásával állhatnak a rajtvonalhoz, a rendezvény pedig a koronavírus-járvány miatt korlátozott létszámmal lesz látogatható.

Mint megtudtuk, a kutyás megmérettetésen maxi, midi és mini kategóriába rajtolnak el a résztvevők. A mezőny tagjai A/1-es, A/2-es, A/3-as és ParAgility osztályban vetélkednek majd egymással. A sportág honi versenyzői mellett osztrák kutya-gazdi párosok sorakoznak majd fel.

A házigazda egyesület tíz versenyzővel és tizennégy kutyával vág neki a nemzetközi kupának. A kilátogatók Baráth Orsolyának, Lujzának és Mayának, Kecskés Zoltánnak és Byronnak, Kolozsi Istvánnak és Enyának, Molnár Nikolettnek és Zoeynak, Papp Róbertnek, Pöpecnek, Charlesnak és Olafnak, Papp Róbertnének, Mikenak és Bandinak, Peres Istvánnak és Coconak, Szabó Mártonnak, Gee-geenek és Zipponak, Vencz Mercédesznek, Suzynak és Démonnak valamint Ale Patríciának és Donak szurkolhatnak.

A rendezvény augusztus 15-én, pénteken 8 órakor kezdődik az ünnepélyes megnyitóval és a nyitóműsorral, az eredményhirdetésre pedig augusztus 16-án délután kerül sor. A kihívás fővédnöke Kónya István alpolgármester lesz, a főbírói feladatokat Halász Ildikó és Káli Anita vállalta magára.

A versenyre a belépés ingyenes, a szervezők kérik a járványügyi szabályok betartását.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)