Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén sem drágult a natúr házi lecsó a gyulai piacon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. július 24. 09:00
Idén sem drágult a natúr házi lecsó a gyulai piacon
A termék hőkezeléssel készül

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Több éve ugyanazon az áron kínálják a natúr házi lecsót a gyulai piacon – tudta meg lapunk.

A terméket árusító őstermelő elmondta: tartósítószer és hagyma nélkül, hőkezeléssel készíti a lecsót saját, szabadföldön termett zöldségből. Hozzátette: a paradicsomról eltávolítja a héját, a paprika viszont héjjal kerül az üvegbe.

Mint arról beszámolt, a termék nyáron is kelendő, hiszen vannak, akik már ilyenkor bespájzolnak télre, vagy kevés az idejük a főzésre. Hozzátette: az is előfordul, hogy gulyáslevesbe vagy pörköltbe teszik a nála vásárolt terméket.

Mint megtudtuk, egy 720 ml-es üveg 500 forintba kerül. A termelőnek a korábbi főzésből már csak néhány üveg maradt, az újabb adag várhatóan augusztusban készül.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)