Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rekkenő hőségben remekeltek a gyulai teniszezők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2020. július 03. 13:00
Rekkenő hőségben remekeltek a gyulai teniszezők
Balatonfüreden léptek pályára a korosztályos játékosok

Kovács Hédi és Szalai Milla a dobogó legfelső fokán

Fotó: Tenisz Szabadidő Sport Klub

A vírus utáni első leány és fiú 12-es nyílt, országos versenyen rengeteg sportolni vágyó teniszező gyűlt össze a Balaton partján. A háromnapos rendezvényen először a csoportmérkőzések vártak a gyerekekre, majd a csoportelsők feljutottak a kieséses táblára és ott folytatták a küzdelmeket.

A gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub öt teniszezője képviselte városunkat, a nagy melegben szépen helyt álltak a versenyen. A fiúk közül Alt Ádám és Mátyás Hunor is egy-egy csoportmérkőzést nyert, a másik találkozójukon Hunor szoros csatában kapott ki, míg Ádám rosszullét miatt nyert helyzetből feladni kényszerült a mérkőzését. A lányok közül Sebestyén Mira és Csukás Réka sajnos nem tudott győzedelmeskedni a csoportmérkőzéseken, mindketten nagyon nehéz csoportba kerültek, így nem jutottak tovább.

 

 

Fotó: Tenisz Szabadidő Sport Klub

Kovács Hédi az első napon három győzelmet aratott a csoportjában, majd másnap a főtáblán szintén nyert egy találkozót, így a négy közé jutott, ahol a későbbi győztes Szalai Millától szenvedett vereséget, így egyéniben a harmadik helyen végzett. Az egyéni küzdelmek mellett zajlottak a páros csaták is, ahol Alt Ádám-Mátyás Hunor páros rögtön az első kiemeltet kapta ellenfélnek, azonban nagyon szépen játszottak a fiúk, és mindössze 4-1, 4-2-es arányban kaptak ki a későbbi győztes párostól. A Kovács Hédi-Szalai Milla páros végig menetelve, magabiztos győzelmeket aratva jutott el a döntőig, ahol szintén fölényes játékkal nyertek, így a dobogó legmagasabb fokára állhattak a BUSC-TM Kupán.

A játékosok abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy az eredményhirdetésen a US Open és Wimbledon junior bajnokától, Gálfi Dalmától és édesapjától, a verseny rendezőjétől, Gálfi Tamástól vehették át a díjakat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)