Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bővült az Erkel Ferenc NKft. garantált programkínálata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2020. július 02. 18:00
Bővült az Erkel Ferenc NKft. garantált programkínálata
Mutatjuk a részleteket

Bővült a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont állandó programjainak kínálata – hívta fel a figyelmet közleményében a múzeumegységet működtető Erkel Ferenc NKft.

A kastély gyertyafényben elnevezésű programon a jelentkezők gyertyával járhatják be a főúri épület tereit, amelyekben kizárólag 19. századi világító eszközök adnak némi fényt. A rendhagyó tárlatvezetés végén a kastély reggelizőteraszán hallhatnak rövid előadásokat a látogatók, többek között Erzsébet császárné 1857-es, kastélyban tett látogatásáról. A résztvevők a látogatás végén gyulai termékeket kóstolhatnak.

A program, amelyre előzetesen kell regisztrálni, pénteken és szombaton este fél 8-kor indul. Jelentkezni 15 óráig lehet a 06-66/650-218-as telefonszámon, a részvételi díj egy főre 2900 forint.

Ugyancsak a garantált programkínálatot érintő változás, hogy a Rejtély a kastélyban, keresd a kulcsot! néven futó, szabadulószobához kapcsolódó programon nemcsak havi egy alkalommal, hanem mindennap részt lehet venni 10–17 óra között. A játékosoknak szintén előre kell jelentkezniük a 06-66/650-218-as telefonszámon, a részvételi díj továbbra is 800 forint fejenként.

A látogatóközpont további garantált programjairól itt található információ, a vár garantált programjairól pedig itt lehet olvasni. Az erődítményben a látogatást fegyver- és íjászbemutatókkal színesítik a főszezonban a Kerecsényi László Íjász Egyesület tagjai – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)