Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elballagtak a „Lila” suli végzősei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. június 23. 15:00
Elballagtak a „Lila” suli végzősei
Idén 36 nyolcadikos búcsúzott az intézménytől

 

Fotó: 5. számú általános iskola

Elballagtak az 5. számú általános iskola és sportiskola végzősei június 20-án. Idén 36 nyolcadikost búcsúzott az intézménytől.

Szabadosné Bécsi Katalin tagintézmény-vezető elmondta: az ünnepségeken díjat vehettek át a kiváló tanulók.

A nyolcadikosok közül kiváló sporteredményeiért Havrán Vivien, Schön Mercédesz Odett, Illik Patrik, Leiszt Kristóf Kolos, Balázs Dániel, Megyeri Bence és Ungor Szilárd részesült elismerésben. Az év fiúsportolója Cseke Gábor lett, a „Lila” Iskola Közösségéért díjat – az online iskola létrehozásáért és működtetéséért – Megyeri Bence, Ungor Szilárd, Veres András és Vég Szilárd érdemelte ki, a Jó tanuló, jó sportolója címet Németh Csengének és Prohászka Ádámnak ítélték oda, az Akire büszkék vagyunk címmel pedig Kállai Szabolcs Bencét jutalmazták. A nevelőtestület különdíját Kopányi Áron érdemelte ki, a Lékó Ilona-díjat pedig Kovács Dániel vehette át.

A pedagógusok közül Borsós Antalné és Ruszné Geréb Edit vehette át az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet. Az ünnepségen a szülők munkáját is megköszönték, így Puly Anita, Héjjas Mónika, Leiszt Mariann, Megyeriné Krisztován Ildikó, valamint Veres András és felesége is elismerésben részesült.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)