Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pünkösd alkalmából adományozott Mikus Éva

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2020. május 30. 13:00
Pünkösd alkalmából adományozott Mikus Éva
A gyulai szeretetnagykövet a gyermekekről sem feledkezett meg

Pünkösd alkalmából vitt adományokat Mikus Éva május 30-án Dénesmajorba. Az eseményen meleg étel, játék és fertőtlenítőszer várta a családokat.

Mészáros Ilona ÉS MIKUS ÉVA

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mikus Éva elmondta, hosszú idő óta először tarthattak adományosztó rendezvényt, igaz, csak a helyi közösségi ház előtti téren. A szeretetnagykövet szerint már nagyon várták érkezését a településrész lakói. Hozzátette: a felnőttek mellett a gyermekeknek is vitt meglepetést.

– Sajnos húsvétkor sem jöhettünk el segítőimmel Dénesmajorba, így az első adandó alkalommal telepakoltuk autóinkat, hogy ismét meglátogassuk régi ismerőseinket – ismertette.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mikus Éva és Mészáros Ilona játékokat, édességet vitt a lakosoknak, Bagosi Sándor pedig kétdoboznyi fertőtlenítőszerrel csatlakozott a kezdeményezéshez.

A szervezők az adományok átadása után mindenkit megvendégeltek a Gyulakonyha Nonprofit Kft. által elkészített, külön-külön becsomagolt meleg étellel.

Mikus Éva elmondta: a korlátozások megszűnésével egyre több jótékonysági rendezvényen szeretne részt venni, a támogatók már készülnek a felajánlásokkal.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)