Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is meghirdetik a Virágos Gyuláért környezetszépítési versenyt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2020. május 27. 13:00
Idén is meghirdetik a Virágos Gyuláért környezetszépítési versenyt
Az érdeklődők június 22-ig adhatják le jelentkezésüket

Gyula Város Önkormányzata és a polgármesteri hivatal idén is meghirdeti a Virágos Gyuláért virágosítási és környezetszépítési versenyt.

A megmérettetés célja a fürdőváros idegenforgalmi vonzerejének növelése és a virágfelületek növelése, a környezet gondozottságának, ápoltságának harmonikus, városképbe illő, természeti adottságokhoz alkalmazkodó kialakítása. Emellett nyilvánosságot és elismertséget szeretnének adni azoknak a gyulaiaknak, akik munkájukkal szebbé teszik környezetüket.

A versenyre öt kategóriában lehet nevezni: előkert, balkon és ablak, ház előtti közterület, intézmény és vendéglátóhely kategóriában. Két különdíjat is átadnak a nevezőknek: a Hagyományőrző Gazda- és Kertbarát Kör a legszebb belterületi kerteket, a Gyulai Gazda- és Polgári Egyesület pedig a legszebb külterületi kerteket ismeri el egy-egy különdíjjal.

A versenyre a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni – amelyet ezen a linken tölthetnek le az érdeklődők – június 22-ig, ezt Szászné Várkonyi Adrienn főkertésznek kell eljuttatni a varkonyia@gyula.hu e-mail-címre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)