Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Államilag támogatott kétfogásos ebéd nyugdíjasoknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. május 07. 17:00
Államilag támogatott kétfogásos ebéd nyugdíjasoknak
Kedvezményes ebéd házhoz szállítása

Gondoljon bele, hogy akkor is leves és főétel kerül az ebédlőasztalra, amikor nem a piacon kezdi a napot, és bevásárlás nélkül is finom, kétfogásos ebédet fogyaszthat el. A titok nyitja az, hogy házhoz érkezik az államilag támogatott, kiváló minőségű ebéd, ami óriási terhet vesz le az Ön válláról!

12 év tapasztalattal. Felelősséggel. Elhivatottsággal.

 

Szociális étkeztetésünk ideális megoldás a nyugdíjasoknak és a tartósan betegeknek egyaránt. Önnek nincs más dolga, mint az előre kiküldött étlapon található választékból  kiválasztani azokat az ételeket, amelyeket fogyasztani szeretne, futáraink pedig naponta, személyes kontaktus nélkül szállítják ki Önnek a kétfogásos ebédet. Az ételeket kiváló éttermek konyhái biztosítják, így ugyanazt a remek minőségű ételt kapja Ön is, mint azok, akik közvetlenül rendelnek. Ráadásul Ön kedvezményesen, állami támogatással kapja az ebédet.

Hívását a 06-80/900-368-as ingyenesen hívható számunkon szakképzett munkatársaink fogadják, akik segítenek a jogosultság megállapításában. Az államilag támogatott szociális étkeztetésre minden olyan személy jogosult, aki nyugdíjszerű jövedelemmel rendelkezik, vagy rehabilitációs, illetve rokkantsági pénzellátásban részesül, esetleg tartós betegségben szenved stb.
Tárcsázza a Gyulai Baptista Tevékeny Szeretet Misszió (Szent László u. 15.) ingyenesen hívható számát, és igényelje Ön is a szociális étkeztetést!

Új étkezőinket most három ingyenes ebéddel ajándékozzuk meg az első 10 ebédjüket követően (az akció 2020. május 31-ig érvényes). Egy kétfogásos ebéd ára 500 Ft + 150 Ft kiszállítási díj háztartásonként.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)