Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Operatív törzs: hajnal óta működik a hegyeshalmi régi határátkelő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2020. április 24. 13:30
Operatív törzs: hajnal óta működik a hegyeshalmi régi határátkelő
A határátkelő újranyitása a mezőgazdaságban dolgozóknak is nagy segítség

Péntek hajnal óta működik a régi hegyeshalmi határátkelő, a ki- és beléptetés folyamatos - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője az online sajtótájékoztatón

Lakatos Tibor elmondta: a határátkelőt a határ közelében élők, illetve az Ausztria és Magyarország között ingázók használhatják. Hozzátette: a határátkelő újranyitása a mezőgazdaságban dolgozóknak is nagy segítség, hiszen a gazdák vontatóikkal, mezőgazdasági járműveikkel nem tudták használni az autópálya-átkelőhelyet.

Lakatos Tibor szólt arról is: folyamatosan ellátják a kórházakat védőfelszerelésekkel, pénteken több helyre is érkezik szállítmány. Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, a Dél-pesti Centrumkórházba, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe és a Szent János-kórházba, vidéken Veszprémbe, Székesfehérvárra, Tatabányára, Ajkára és Szekszárdra indul el jelentős mennyiségű szállítmány védőeszközökkel és felszerelésekkel.

Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője arra kérte a lakosságot, a hétvégén is tartsák be a korlátozó szabályokat, ne veszélyeztessék saját egészségüket, illetve másokét.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)