Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ingyen szállít házhoz a WebBicikli

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2020. április 01. 16:00
Ingyen szállít házhoz a WebBicikli
A Facebook-megosztók között ötezer forintos vásárlási utalványt sorsolnak ki

juhász dániel

Fotó: Gyulai Hírlap 

Ingyen szállítja ki a kerékpárt vagy a kerékpáralkatrészt a gyulaiaknak és a békéscsabaiaknak a WebBicikli. Juhász Dániel, a Karácsonyi János u. 12. szám alatt található üzlet tulajdonosa arra is felhívta a figyelmet, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a kerékpározás a legegészségesebb és legbiztonságosabb módja a közlekedésnek.

– Ha Gyuláról vagy Békéscsabáról rendelnek tőlünk kerékpárt vagy kerékpáralkatrészt, ingyen szállítjuk ki, így mentesítjük a vevőket a személyes vásárlás alól – fejtette ki az üzletvezető.

Hozzátette, az akciót a WebBicikli Facebook-oldalán is meghirdették, a megosztók között egy ötezer forintos vásárlási utalványt sorsolnak ki.

 

 

 

Juhász Dánieltől azt is megtudtuk, hogy az ország egyik legnagyobb kerékpáros webshopjába beérkező megrendeléseket Gyulán csomagolják össze, és az egyedi kerékpárokat is a fürdővárosi üzlet festőműhelyében festik.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség „Ha menned kell, menj bringával!” jelszóval országos kampányt indított.  Hangsúlyozta: jelenleg a kerékpározás a legegészségesebb és legbiztonságosabb módja a napi közlekedésnek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)