Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Békés megye legnagyobb kerékpárboltját nyitották meg Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. december 21. 17:26
Békés megye legnagyobb kerékpárboltját nyitották meg Gyulán
A WebBicikli üzletében több ezer termék kapható

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Békés megye legnagyobb kerékpárüzletét nyitotta meg a WebBicikli Gyulán, a Zrínyi tér 3. szám alatt.

Juhász Dániel tulajdonos elmondta, a bolt tíz évvel ezelőtt webáruházként indult, később már több üzlethelyiségben kínálták a kerékpárokat, legutóbb Gyulán, a mentőállomással szemben találkozhattak velük a vevők, onnan költöztek a Zrínyi térre, a Penny Market mellé.

Kiemelte: két szinten, összesen 500 négyzetméteren kínálják a kerékpározáshoz kapcsolódó termékeiket. A kínálatban körülbelül 500 kerékpár és 100 gyerekbicikli, futóbiciklik és elektromos rollerek, valamint több ezer alkatrész és kiegészítő található.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A tulajdonos hozzátette, kérésre egyedi kerékpárokat is építenek, ebben az esetben az alkatrészekről, kiegészítőkről és a színösszeállításról is a vevő dönt. Többnyire cruiser biciklikkel foglalkoznak, a cruiserkerekpar.hu oldalon pedig egy 3D-s program is segíti a tervezést. A megrendelés után körülbelül két-három hét, amíg elkészül a bicikli. A vállalkozás vállalja egyedi céges kerékpárflották készítését is, a cég egyedi színeiben és logójával, egy gyári kerékpár áráért.

Juhász Dánieltől megtudtuk, az üzlethez tartozik két műhely, ahol szereléssel, szervizeléssel foglalkoznak, a későbbiekben pedig a környéken egy háztól házig szolgáltatást terveznek bevezetni, amely során  a cég elhozza a javítandó kerékpárt, majd vissza is viszi azt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Aláhúzta: terveik szerint minden hónapban más termékcsoportra kínálnak majd tízszázalékos kedvezményt, amelyről minden esetben a bolt Facebook-oldalán  beszámolnak. Továbbá tervezik egy gyulai kártya bevezetését is, amellyel folyamatos kedvezményt tudnak biztosítani a helyi törzsvásárlóknak.

Kifejtette, hogy az online webshopjuk továbbra is működik, ahol nagyjából 15 ezer termék közül válogathatnak a biciklisek. Az internetről rendelt termékek akár pár napon belül, postai költség nélkül átvehetők a Zrínyi téri boltban.

A WebBicikli üzlete hétfőtől péntekig 8 órától 12 óráig, valamint 13 órától 17 óráig van nyitva, szombaton 9-től 12 óráig várják a vevőket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Elérhetőségek:

  • www.webbicikli.hu
  • Telefon: üzlet: 06-70/238-2381, webshop: 06-70/771-0477
  • Facebook: WebBicikli
  • Cím: 5700 Gyula, Zrínyi tér 3.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)