képünk egy korábbi üzemlátogatáson készült
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Daka Zsolt elmondta, hogy az üzemek ugyanolyan intezitással működnek, mint a járványhelyzet előtt, nincs fennakadás, sőt, a belföldi vevők igényeinek növekedése miatt többletfeladatok is hárulnak a cégre.
Hangsúlyozta: szigorítottak az eddig is szigorú higiéniai előírásokon, így például külsős vendégeket nem fogadnak, illetve az alapanyagokat és az egyéb szükséges dolgokat szállító cégek sofőrjei is csak úgy léphetnek be járművekkel az üzemek területére, ha nyilatkoznak, hogy az utóbbi két hétben nem jártak fokozottan veszélyeztetett területen. Mint mondta, természetesen elengedhetetlen a fokozott kézfertőtlenítés és a lázmérés is.
Daka Zsolt hozzátette: a Gyulahús Kft. dolgozóinak rendkívüli oktatást is tartottak a járványügyi helyzet kapcsán, ezzel is fokozva a felelős hozzáállást.
Elmondta azt is, hogy mind a márkaboltok a megszokott nyitvatartás szerint működnek, hiszen az üzletek élelmiszert árulnak.
A cég lapunkhoz eljuttatott közleményéből az is kiderül, hogy a Gyulahús már legyártotta a húsvéti füstölt árut, amelynek folyamatos a kiszállítása, és elindult a grillkolbászok gyártása is, ezek is rövidesen a boltokba kerülnek.

























