Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egyre több gyulai étterem vállal házhoz szállítást, mutatjuk, kik az új belépők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. március 19. 13:10
Egyre több gyulai étterem vállal házhoz szállítást, mutatjuk, kik az új belépők
Többen az ételek kiszállításával remélik forgalmuk megtartását

Orbán Viktor miniszterelnök március 16-án bejelentette: az éttermek, a kávézók és a boltok – az élelmiszerüzletek, a patikák és a drogériák kivételével – csak 15 óráig lehetnek nyitva. A korlátozásra és a lakosság megnövekedett rendelési kedvére a helyi éttermek és gyorséttermek üzemeltetői is gyorsan reagáltak.

képünk illusztráció

Forrás: pixabay.com

Sok helyütt még mindig akad „beülős” ebédmenü, ám a legtöbben az ételek kiszállításától remélik forgalmuk megtartását. Az házhoz szállítást évek óta vállaló éttermekhez, konyhákhoz és pizzériákhoz egyre több új belépő csatlakozik, amelyek mind vállalják, hogy készételekkel látnak el minket a világjárvánnyal beköszöntött korlátozások időszakára. 

A Jázmin Buffet közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy elindult házhoz szállításuk. Közleményükben nem titkolják: a talpon maradáshoz van szükségük az új rendszer bevezetésére. 

„Változás történik életünkben, szeretnénk talpon maradni, illetve vevőinket nem elveszíteni. Nagyon nehéz helyzet alakult ki sajnálatos módon, ezért éttermünkben szerdától napi menüztetés is elérhetővé válik. A napi menüt 12–14 óráig lehet átvenni. 15 óra után csak kiszállítással és az ajtón kiadva tudunk kiszolgálni! A menüket eldobható műanyag edényben szállítjuk, nem áll módunkban saját ételhordóban adni, tekintettel a kialakult helyzetre” – írják oldalukon, hozzátéve, hogy nyugdíjasoknak, időseknek fokozott óvatossággal szállítják ki az ételt. A szépkorúaknak náluk 10% kedvezmény jár. (Közösségi oldaluk a teljes közleménnyel itt érhető el.)

A Marcos étterem is vállal házhoz szállítást, náluk a futárnál akár bankkártyával is fizethetünk. A pizzáik most akciósak, a szállítás pedig Gyula területén teljesen ingyenes. (Az étterem közösségi oldalán ad bővebb információkat a rendelésről.)

A Komló étteremből is van már lehetőségünk rendelni, akár az à la carte étlap fogásait is. „Éttermünk elvitelre mindennap 11 és 20 óra között áll a rendelkezésetekre. A helyben fogyasztás csak 11 és 15 óra között lehetséges” – írják az étterem közösségi oldalán. 

„Napi menünk a héten elérhető, de javasoljuk, hogy aki teheti, elvitelre rendeljen. A nálunk fogyasztókat a megszokottnál is magasabb higiéniával várjuk. Az immunrendszer erősítéséért minden menü mellé vitaminban gazdag céklával szolgálunk” – teszik hozzá egy másik posztban. A teljes étlap az étterem Facebook-oldalán olvasható.)

Akár mexikói gyorsételekben is gondolkodhatunk, mivel a Mexicali Burritruck is átállt kiszállítás-üzemmódra. „Elkészült a házhoz szállítós étlapunk! Szerdától vasárnapig Gyula teljes területén csak házhoz szállítást vállalunk átmeneti időre. Ezeken a napokon 12:00 és 19:30 között szállítunk ki, és 19:00-ig áll módunkban rendelést felvenni” – írják a Facebookon. (A csapat közösségi oldala itt érhető el.)

A Géza konyhája is alkalmazkodott az új helyzethez, tőlük is rendelhetünk ebédet. „Március 16-tól megkezdjük a napi menü, a pizza és az à la carte ételek házhoz szállítását. A napi menü 1390 forint, a kiszállítás díja 500 forint és 3000 forint feletti rendelés esetén ingyenes.” Közösségi oldalukon bővebb információval is szolgálnak.

A Veszely csárda sem marad ki a sorból, a vendéglő Békéscsabára, Mezőmegyer, Gerla, Fényes és Gyula területére is szállít. A kiszállítás díja 400 forint, de 10 ezer forintos rendelés felett ingyenes. (Étlapjuk itt található.)

A Csíki Grebbelő házhozszállítási akciója keretében, főétel és köret rendelése esetén, ajándék a félliteres üdítő vagy az ásványvíz. Az elvitelre kért megrendelésekhez ajándék a dobozos Csíki sör. (Közösségi oldaluk itt érhető el.)

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)