Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jelmezes jótékonysági retródiszkóba várnak a gyulavári kastélyba

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. március 04. 13:00
Jelmezes jótékonysági retródiszkóba várnak a gyulavári kastélyba
Programajánló

Március 13-án, pénteken 18 órától jelmezes, jótékonysági retródiszkót rendeznek a gyulavári kastélyban

Forrás: pixabay.com

Művelődési központ

Március 9-én, hétfőn 19 órakor mutatja be a Pesti Művész Színház Marica grófnő című kétfelvonásos nagyoperettjét. A belépő 3900 forint. Az Újkígyósi Művésztelep A nő című tárlata március 11-ig tekinthető meg a földszinti galériában.

Könyvtár

Március 6-án, pénteken 18 órakor Papp Árpád László tart előadást Egyiptom ősi titkai címmel, a Szent László Baráti Kör szervezésében. A Megrajzolt történetek című képregény-kiállítást a hónap végéig tekinthetik meg az érdeklődők.

Vigadó

Március 7-én, szombaton 19 órától  bált rendez a Gyulai Fehér-Körös Vadásztársaság. Közreműködik Bálint Imre és zenekara, a jegyár 8000 forint.

Kamaraterem

Március 9-én, hétfőn 19 órától a Szigligeti Színház és a Nagyvárad táncegyüttes állítja színpadra az Idegen című táncszínházi passiót. A belépő 1900 forint. Március 11-én, szerdán 19 órától mutatják be Hajdu Szabolcs Egy százalék indián című darabját. A jegyár 2400 forint. Március 16-án, hétfőn 19 órától mutatják be a Csavar Színház Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból című előadását. A jegyek 2900 forintért kaphatók.

Ünnepi megemlékezés

Március 15-én, vasárnap 10 órakor kezdődik az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett városi ünnepség. A rendezvény koszorúzással indul a Kossuth téren, ahol Szabó Zoltán színművész közreműködik, majd 11 órakor a városi megemlékezéssel folytatódik a Petőfi téren, ahol Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott mond beszédet. Az ünnepi műsorban Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész, énekes, az Erkel Ferenc Vegyes Kar, valamint a Békéscsabai Jókai Színház színművészei közreműködnek.

Gyulavári kastély

Március 13-án, pénteken 18 órától a 80-as éveket idéző jelmezes, jótékonysági retródiszkót rendeznek a gyulavári kastélyban. A befolyt összeget a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára ajánlják fel. Jegyeket elővételben vehetnek az érdeklődők 2500 forintért.

Százéves cukrászda

Március 20-án, pénteken 18.30-kor nyitják meg a Nézz és láss! című képgrafikai kiállítást. A tárlat április 20-ig lesz látható. Hancsák Károly Ahogy én látom a természetet című tárlatát március 15-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Kohán Képtár

Steigerwald István Periférián – Fél marék apró színes kavics című kiállítása március 29-ig látogatható.

Tájvízház 

Március 18-án, szerdán 17 órakor Kék címmel nyílik kiállítás a Tájvízházban. A a víz világnapja alkalmából szervezett tárlaton Andrej Renáta, Csiffáry Zsuzsanna, Kokavecz JuliannaRossu Noémi, Szathmári Dorina és Szatmári Hajnalka alkotásai láthatók. A kiállítás április 30-ig tekinthető meg.

 

Szavazás
Miről olvasna még többet a Gyulai Hírlap online oldalon?
A kultúrát szeretem, legyen még több belőle!
 (29%)
Sport jöhet minden mennyiségben!
 (21%)
Leginkább a politika, a helyi közélet érdekel
 (24%)
Rendőrségi hírekből akarok többet
 (7%)
Legyen több interjú a lapban
 (19%)
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)